Barion Pixel
Keresés

Az élményszervezés királynője, avagy mi rejlik az It’sYourWorld-ben?

Az élményszervezés királynője

Egy rendkívül érdekes és egyedi, vezetőknek szóló art coaching programra voltam hivatalos a múlt héten a belvárosi Coaching Centrumban, mely egyben egy izgalmas kis galériát is magában rejt.

Ezen esemény ötletgazdája pedig nem más, mint a kiválóan sokoldalú üzletasszony Molnár Judit, mint befektető, tulajdonos, üzletfejlesztési tanácsadó, mastermind tréner, mentor és nem utolsósorban édesanya is egyben, aki kiválóan állja meg a helyét ebben a manapság egyre keményebb, sajnos még mindig jócskán férfiközpontú üzleti világban.

Judittal néhány éve volt szerencsénk először találkozni, amikor egy hölgyeknek szóló rendezvényre bérelte ki az Andrássy úti szalonomat, mely a továbbiakban még néhány sikeres eseményének adott otthont.

A rendezvényei minőségének színvonala jócskán beleillett az exkluzív nagypolgári szalon hangulatába, együttműködésünk pedig mindig kellően flottul, és zavartalanul könnyedén működött, melyből látszott az a jól szervezett profizmus, mely jellemzi őt.

Ő maga is hosszú, kitérőkkel tarkított rögös utat járt be idáig, mely a színház szeretetétől és a színháztörténet szaktól a multik taposómalmán át vezetett a mai kiteljesedett vállalkozóhoz, aki folyamatosan álmai és- nem utolsósorban- mások álmainak megvalósításán fáradozik.

Fókusza elsősorban a hasonló cipőben járó vállalkozók, cégvezetők – elsősorban a hölgyekre irányul, mely által még sikeresebbé válhatnak ebben a -főként a nőkre háruló, nem kis terhek és feladatok áradatában.

Az üzlet -a nő- és a családanya szerepének kellő egyensúlyának megtartásában is ad nem kis segítséget a programjai résztvevőinek, melyet saját élet -és szakmai tapasztalatára épített.

Nincs könnyű dolgunk ebben a mai agresszív, buktatókkal tarkított technokrata taposómalomban, mely minden előnye mellett elidegeníti az embert a környezetétől és önmagától. Programjai épp ezt a szinte mindannyiunkban ott feszülő ellentmondásokat is enyhíteni hivatottak, melyek elsősorban az egyébként sikeresnek mondott ember belső világára épülnek.

Az idei év legfrissebb találmánya pedig nem más, mint a ’Secret life of business (Wo)Men’ project, mely valódi segítség lehet az önmagukkal szinte alig törődő, folyton rohanó, kiégés határán álló menedzsereknek és top vállalkozóknak.

Ezzel a mindennapok mókuskerekéből való kiszakadással és egy számukra személyesen kifejlesztett egyedi programmal, mely által egy kicsit közelebb kerülhetnek a saját belső világukhoz, önmagukhoz és általa egymáshoz.

Mivel fogalmam sem volt, hogy mit tartogat számomra ez az alkalom, melyre kérdésekkel telve, izgatottan érkeztem, igen kíváncsian várva azt a bizonyos art coaching adta felfedezést.

Végül az a közösen, de mégis leginkább a bensőmben eltöltött néhány óra felülmúlta a várakozásaimat, ráadásul mindez a szintén kereső, kellemes, sikeres hölgyek és egy úr társaságában zajlott.

Az Art&Me galéria tulajdonosa egy nagyon kellemes, profi tréner, Svéda Dóra tartotta a  kezdeti előadást és a különböző, játékos formában történő feladatok vezénylését, de mindezt egyfajta művészetterápiával vegyítve és közös, játékosan ösztönző pszichológiai elemekkel társítva, ahol mindenki egyre zavartalanabbul engedhette el önmagát és fantáziáját.

A gyermekkor kellemesen könnyed emléke, a közös játék élménye, a finom anyagok és a kézzel való alkotás fesztelen öröme, mintha közelebb hozta volna az embert a saját lelkéhez, szinte teljesen kicserélődtem ez a röpke, néhány órás időtartam alatt.

Végül mindezt a könnyed játékot egy művészettörténeti – Sipos Tünde kurátor általi interaktív előadás, majd a fiatal alkotó, Hornyák Evelin művésznő aktuális festménykiállításának privát tárlatvezetése követte, melyet az estébe nyúló közös koccintás zárt.

E különleges élménytanulás sorozat elkövetkező állomása a ’Zene és vezetés’ lesz melyben a vezetői stílusok dallamra hangolásával, a zene oltárán áldozva, annak minden egyes finom hangzásával együtt rezegve indulnak majd közös utazásra Nagy Judit segítségével.

Mert Kodály szerint aki zenével indul az életbe, bearanyozza minden későbbi tevékenységét, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti sok bajon.”

Feltétlenül megemlítendő még Judit részemről kihagyhatatlan élményprogramjainak egyike, mely nagy sikerére való tekintettel április 24-25-én hamarosan újra megrendezésre kerülő tavaszi megújulás és elvonulás NŐK részére.

https://business.facebook.com/events/633939460742261/

Igazán jó érzés a mindennapok rohanásában egy ilyen hölgy által teremtett kis világban megpihenve, újszerű élményekkel gazdagodva feltöltődve megélni az élet és az eddig néha elfeledett lelkünk sokszínűségét.

A programról több információ az Itsyourworld Facebook oldalán található, vagy aki bármelyik eseményhez csatlakozna, keressétek őt az info@itsyourworld.hu-n.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek