Barion Pixel
Keresés

Hogyan nyerhető ki hidrogénnel ellátott, gyógyító víz házilag?

Hogyan nyerhető ki aktív hidrogénnel ellátott, gyógyító víz házilag?

Egy mindössze hárombetűs szó, a gyógyító víz, mely életünk alapvető forrása, ami oly magától értetődő természetességgel vesz részt az életünkben, mint maga a levegő, melynek létezése feltehetően csak a hiányával tudatosulna mindannyiunkban.

Élünk e természet adta nagyszerű kinccsel, használjuk nap mint nap, és bár egyre többször hallunk a víz áldásairól, sokszor talán mégsem vagyunk tisztában valódi jelentőségével.

Amióta módunkban áll megnyitni a vízcsapot, természetessé vált, hogy bármikor ihatjuk a szomjoltásra legalkalmasabb nedűt, mely Fővárosunk esetében eredendően a Dunából érkezik a fürdőszobáinkba. Abból a mára már sajnos túlszennyezett nagyszerű folyóból, mely évezredek óta szeli át Európát.

Kb. 20 évvel ezelőtt divatba jött a műanyagpalackos ásványvíz, és azóta hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy eddigi jól bevált csapvizünk szinte feledésbe merült, már csak külső érintkezésre használjuk e természet adta kincset.

Hihetetlen propagandával szoktattak rá minket a sokszor azonosítatlan eredetű, rossz minőségű, műanyaggal bevont palackos vizekre, majd egy idő után már kiderült, hogy ritka kivételtől eltekintve, talán mégis inkább a csapvizet lenne érdemes preferálni.

Mint szinte bármely területén az életnek, számos pro-kontra vélemény kerül napvilágra, mely az egészség, mint a legnagyobb kincs területén különösen megtévesztő az eligazodásunk területén. Számos példa az ékes bizonyítéka annak, hogy a kutatók a fejünk fölött vitáznak a számunkra káros és hasznos dolgok területén, így érthetően eredendő szkepticizmussal nézünk a dolgok felé, hiszen mint láthatjuk, az üzleti érdek sajnos sok mindent felülírni képes.

Igaz ez szinte mindennel és ki-ki a maga belső tisztánlátására van bízva, hogy miben hisz és miben nem bízik, így amikor már a vizeinkkel is kételkedésre vagyunk ítélve, igyekszünk a legélhetőbb megoldást választani.

Számtalanszor halljuk, hogy a vezetékeken átáramló, vegyszerekkel megtisztított víz is mennyi felesleges anyagot hoz magával míg a poharunkba jut, míg arról is van tudomásunk, hogy mekkora üzlet ez a viszonylag rövid múltra tekintő új hóbort, a víztisztítók otthoni használata.

Mi hát a legkézenfekvőbb megoldás magunk és a szeretteink számára?

Mint bármely más területen, itt is hatalmas a piac, és feltehetően a minőséget illető különbségek is számottevőek, az árat pedig már meg sem említve.      

Bevallom, hogy minket is elkapott a palackosvíz őrület, és ámbár évekig a piacon létező legjobbnak hitt vizet ittuk- annak is az üveges változatát- egy idő után mégis valami azt súgta, hogy talán mégis ideje lenne váltani.

Néhány éve szereltettem be egy nem épp az olcsóságáról híres Lux víztisztítót, mely azt a kissé fura mellékízt tekintve nem tűnt rossz megoldásnak.

Egy kedves ismerősömnek hála, pedig alkalmam nyílt egy hallomásból már ismert, orvostechnikai berendezésként működő, és egyben a piacon a legnagyobb tiszteletnek örvendő, víztisztító és egyben hidrogenizáló gépet, a Kangen berendezést megismerni, amiért mindmáig hálás vagyok.

Ez a szintén magas árkategóriába sorolandó gép a nyár végén érkezett meg végre az otthonunkba, melyet hosszas türelmetlenségem után -költözés révén- csak kb. 2 hónapja volt alkalmunk végre beszerelni.

Elsőre beleszerettem ebbe a viszonylag kis helyen elférő, a csaptelepre szerelt csodagépezetbe, mely 5 különböző programon fut és amin még szépségprogram, azaz a bőr számára legideálisabb ph-val rendelkező kristálytiszta víz folyik.

Az magas koncentrációjú hidrogénnel ellátott vizen kívül van egy kimondottan fertőtlenítésre alkalmas programja is, mely a takarítás egyik legnagyszerűbb kiegészítője lehet.

Az egészséges életmód mélységesen elkötelezett híveként azóta is előszeretettel isszuk a vizet és egy biztos, hogy egyre jobb erőnléttel és fittséggel ébredünk reggelente, míg ezekben a szürke, édes- borús novemberi napokon is.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek