Barion Pixel
Keresés

Melyik a Belváros legújabb olasz étterme..?

Röviddel az ünnepek előtt a Parlament környékén andalogva, az utcáról egy takaros kis éttermecskére bukkantunk, a Belváros szívének egy számomra is kedves utcájában.

Az olasz elnevezésű ’Tulipano’ mint kiderült- csak néhány hónapja nyitotta meg kapuját a Honvéd utcában.

A hely egyediségét a rendkívül kedves, családias hangulat adja, melyben mindössze néhány asztal áll, de épp ez adja különleges charm-ját, mely bennünket is az utcáról bevonzott.

Révén, hogy Pizzéria is egyben, és a nevét illetően elsőre számomra megtévesztő volt, mert a kizárólagos olasz konyhára gondolván, meglepve olvastam az étlap kínálatát -mely rendkívül egyszerű és letisztult- ahol a magyar konyha alapjainak újra gondolt változatát is felfedezni véltük.

Épp egy nemzetközi társaság ülhette jó hangulatú, feltehetőleg karácsonyi céges vacsoráját, melynek ellenére a pincérek kifogástalan figyelemmel és precizitással, szinte észrevétlenül látták el vendégek igényeit.

Egy étterem hangulata számomra mindig is az elsődleges szempontok egyike volt, itt mindez pedig egy minőségi, kifinomult és letisztult ízvilággal párosul.

Szeretem az efféle izgalmas felfedezéseket, a tálalás látványos, a vacsora kitűnő volt, így úgy döntöttünk, hogy hamarosan visszatérünk.!

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek