Barion Pixel
Keresés

Mitől oly hatásos a kozmetikai akupunktúra?

rúzsozott száj

Tavaly májusban az interneten fogtam bele valami klassz, üdítő megoldás keresésébe, mely elsősorban a fáradtság jeleit hivatott eltűntetni, de kizárólag természetes, testbarát megoldás keretein belül, miáltal az állítólag rendkívül hatásos kozmetikai akupunktúrára gondoltam.

Révén, hogy nem vagyok jó böngésző, és hamar megunom a netről áradó tömérdek infot – néhány cikktől eltekintve, szerencsére nem túl sok helyi szolgáltatót találtam e témában.

Nem volt nehéz dolgom, hiszen a téma rendkívül érdekel, melyet korábban egy koreai youtube-video ihletett, így kíváncsi voltam, hogy mi a helyzet ezzel kishazánkban.

Megnyugvással tapasztaltam, hogy azért nem vagyunk elmaradva mindebben, és szinte az elsők közt bukkantam rá a számomra leghitelesebbnek tűnő forrásra dr. Farkas Ilona személyében, akiről szóló írások, különböző cikkek és videok hamar meggyőztek.

http://www.kozmetikai-akupunktura.hu/kozmetikai-akupunktura/ranctalanitas-kozmetikai-akupunkturaval

Bár korábban volt már némi testakupunktúrás tapasztalatom és már jócskán elszoktam a tűk látványától, rövidesen némi izgalommal látogattam el hozzá a budai rendelőjébe.

Maga a kezelés kb. 2 óra hosszán át tartott, és az elsőre talán szokatlan ’szúnyogcsípések’ kivételével, egészen elviselhető volt az egész.

Ami a dolog komplexitását illeti, meggyőző volt számomra az, hogy az arcon kívül a kezelés a test némely pontját, avagy a lábszár, a kéz és a fejtető egyes reflexpontjait is magában foglalja, erősítve ezzel egymás hatását, mely a test teljes energiaáramlását és a szervek kellő működését egyaránt serkenteni hivatott.

Előfordulhat az, hogy a kéz vagy a láb némely pontján esetleg jobban érezhető a stimuláció, mely utalhat akár a ponthoz tartozó, adott szerv túlterheltségére, vagy akár átmeneti hiányállapotára is.

A doktornő minden mozdulatából a profizmus és a magabiztosság árad, így kezdeti kételyeim ellenére a legnagyobb megnyugvással vetettem alá magam a ’tortúrának’.

Túlnyomórészt elmondható, hogy a kezelés teljesen fájdalommentes, néhol pedig meg sem érezhető -így sündisznónak felcsapva- kb. 40 perc teljes relaxáció vár az emberre.

A végére pedig teljesen ellazult, szinte alfa állapotban szedték ki belőlem a tűket, mely felért egy teljes megkönnyebbüléssel, érzetében pedig a fellélegző bőr, és egy kisimult, újjászületett, felpezsdült arc lett a végeredmény.

Rendkívül elégedetten távoztam, és amikor ennek szükségét érzem, időközönként visszatérek egy-egy ismétlő kezelésre.

Egyszóval szívből ajánlom minden valamit magára adó hölgy- és úrnak a kozmetikai akupunktúrát, aki nem drasztikus megoldást keresve, ésszel szeretné a teste és a bőre állapotát megfelelően karbantartva, kevésbé láttatni magán a stressz és az idő nyomait, érdemes kipróbálni!

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek