Rejtett elixír, avagy mitől fiatalodtam hirtelen 10 évet ?

Rejtett elixír, avagy mitől fiatalodtam hirtelen 10 évet ?

Néhány hete volt szerencsém egy kedves orvos-természetgyógyász ismerősöm budai magánrendelőjébe ellátogatni, ahol egy komplett biorezonancia és egy allergia vizsgálaton vettem részt, mely végül egy kineziológiai /izomválasz technikával/ tesztelt ételallergia vizsgálattal is zárult. Egy eddig teljesen ismeretlen, rejtett elixírre bukkantam általa.

Diagnózis:

Az eredményeim sajnos hagytak némi kivetnivalót maguk után, melynek esetemben főként az emésztést illetően, ill. a szervezetemben felhalmozódó nehézfémek jelenléte volt a legfőbb probléma, mely sajnos nem ritka jelenség, ráadásul ezek a legmakacsabb toxikus anyagok nem egykönnyedén kisöpörhetőek az emberi szervezetből.

Természetesen ami az elmúlt öt évet, azaz a gyermekeimért való kimerítő harcot tekintve igazán nem vagyok meglepve az eredménytől, így ennek orvoslására egy komplett diétával kísért méregtelenítő-regeneráló kúrát ajánlottak, melyet jelenleg is kitartóan folytatok.

Rendkívüli módon meglepődtem, amikor a doktornő kétfajta injekciót is javasolt, melyből az egyik egy úgymond ’lórúgás’-nak mondható tömény, ampullás antioxidáns koncentrátum, a másik pedig a nyirokkeringés serkentésére hivatott homeopátiás szer.

Megoldás:

Nem volt mit volt tenni, azonnal rászántam magam a megpróbáltatásokra, melyből -mint kiderült- mindkettő muszkuláris, avagy izomba adandó szer, de a kíváncsiságom ill. a változtatásra való igényem ismét győzött.

 Az injekció előkészületeire várakozva, az asszisztensnő említette, hogy az antioxidáns verzió különösen közkedvelt a vendégek körében, mert tökéletes összetétele révén szinte azonnal érezhető temérdek jótékony hatása.

Mivel már emberemlékezet óta nem kaptam oltást, rendkívül izgulva vártam, hogy túllegyek a kétszer 5ml mennyiségű dózis, mindkét fenékizmot igénybe vevő manőverén.

A sulis évekre visszaemlékezvén- amikor mindenki réme az a bizonyos izomba adott injekció volt, a vártnál valamelyest kellemesebben csalódtam, és viszonyleg gyorsan túlestem a megpróbáltatáson.

Majd feltápászkodva, úton hazafelé egy hatalmas sétát téve, valahogy hirtelen megértettem a hölgy elmondását, hogy miért oly közkedvelt ’szuri’-ról van szó, ugyanis egy hirtelen rám törő, szinte mindent átható, felszabadító könnyedség- mint aki egyszerre dobja le minden terhét- és ezzel a szokatlanul felemelő megkönnyebbüléssel szárnyaltam haza. Nehéz leírni az érzést, de olyan ez, mintha minden sejtem valahogy egyszerre kezdene el lélegezni. Nem kis megdöbbenésemre ez a már majd elfeledett és elmondhatatlan felszabadító érzés uralta a lépteimet, mely még jó néhány napig éreztette áldásos hatását.

A doktornő korábban már említette, hogy mindez a sejtlégzés beindítását, és általa a teljes szervrendszer kellő oxigénellátást biztosítja, de teljesen más volt mindezt a saját bőrömöm megtapasztalni.

Még a hangulatom is azonnal szárnyra kapott, és azon kezdtem el tűnődni, hogy vajon milyen ’kísérlet’ részese lehetek, ill. hogy milyen doppingszer lehet ebben a különleges koktélban?:)

Hazatérvén, eme szárnyaló jó hangulatomban utána olvastam ennek a bizonyos Tad ’Tationil’  nevű, glutation tartalmú injekciónak. 

Rendkívül erős antioxidáns hatásának köszönhetően a szervezet egyik legfontosabb szabadgyökellenes, a sejtlégzést megnyitó és megújító regeneráló anyaga, mely még akut esetekben, különböző betegségek, de -legfőképp a rák- esetén is csodálatos gyógyulásokat eredményezhet.

Mivel a glutation a szervezet elsőszámú gyógyító anyaga, így bármi folytán legyengült szervezet esetében, néhány alkalmas injekciókúra valóságos újjászületést eredményez.

Esetemben kizárólag 4 alkalmat javasoltak, így immár ennek a lejártával tiszta szívből ajánlom minden kedves, arra rászoruló ismerősömnek akár csak a megelőzés kedvéért, hisz nem feltétlenül kell megvárni a lehetséges betegségek kialakulását.

Hiszem azt, hogy néha mindannyiunknak szüksége lenne bárminnemű testet-lelket regeneráló, tápláló ‘utántöltésre’, hiszen ahogy a telefonjainkat, az autónkat és minden egyéb, minket szolgáló tárgyunkat rendszerint töltésre állítjuk, az ember sokszor csak magáról hajlandó megfeledkezni, mely igen szomorú tapasztalat számomra. Napjainkban pedig, a minket érő különböző hatások következtében -melynek többnyire az emésztőrendszerünk látja kárát- amikor a tápanyagok már nem tudnak kellően felszívódni, olykor akár igazán gyors és hatékony mószer lehet egy felturbózó injekció, melynek hatása szinte azonnal kárpótol a minket ért apró kellemetlenségért.

Azóta pedig hosszasan tűnődöm azon, hogy vajon miért maradt el rejtve mindez a nyilvánosság elől, hiszen véleményem szerint ez a tudás szinte minden orvos birtokában kéne, hogy legyen.

Ezen különleges felfedezésem tekintetében igen szerencsésnek mondhatom magam és mindenki mást, aki fogékonysága, netán kényszere révén kapcsolatba kerülhet ezzel a ‘csodaszerrel’.

This Post Has 2 Comments

  1. Susanna

    Kétségtelen, hogy sokféle módja van testünk,egészségünk karban tartására,fiatalos energiával való feltöltésére. Én, a magam részéről a egy japán gyógyászati segédeszköznek nyílvánított vízátalakító gépben hiszek. Kangen vizet iszom másfél éve, ami aktív hidrogénben gazdag víz. Méregteleníti, lúgosítja, anti-oxidálja testünket sejt szinten. Nem kérdés, amint elkezded inni te is a Kangen vizet Judit, érezni fogod a különbséget energia szinted és az immunrendszered erősítése tekintetében. True Mental, Phisycal, Financial Health!

    1. Berekai Judit

      Rendkívül izgalmasan hangzik és már szeretném végre a saját bőrömön is érezni áldásos hatását!

Vélemény, hozzászólás?