Barion Pixel
Keresés

Rejtett elixír, avagy mitől fiatalodtam hirtelen 10 évet ?

Rejtett elixír, avagy mitől fiatalodtam hirtelen 10 évet?

Néhány hete volt szerencsém egy kedves orvos-természetgyógyász ismerősöm budai magánrendelőjébe ellátogatni, ahol egy komplett biorezonancia és egy allergia vizsgálaton vettem részt, mely végül egy kineziológiával tesztelt, ételallergia vizsgálattal is zárult, és ahol egy számomra eddig ismeretlenül rejtélyes, rejtett elixírt fedezhettem fel általa.

Diagnózis:

Az eredményeim sajnos hagytak némi kivetnivalót maguk után, mely esetemben főként az emésztést illetően, ill. a szervezetemben felhalmozódó nehézfémek jelenléte volt a legfőbb probléma, ami sajnos nem ritka jelenség, ráadásul ezek a legmakacsabb toxikus anyagok nem egykönnyedén kisöpörhetőek az emberi szervezetből.

Természetesen ami az elmúlt öt évet, azaz a gyermekeimért való kimerítő harcot tekintve igazán nem vagyok meglepve az eredménytől, így ennek orvoslására egy komplett diétával kísért méregtelenítő-regeneráló kúrát ajánlottak, melyet jelenleg is kitartóan folytatok.

Rendkívüli módon meglepődtem, amikor a doktornő kétfajta injekciót is javasolt, melyből az egyik egy úgymond ’lórúgás’-nak mondható tömény, ampullás antioxidáns koncentrátum, a másik pedig a nyirokkeringés serkentésére hivatott homeopátiás szer.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Glutation

http://lifemagazin.hu/szepseg/miert-erdemes-glutationt-fogyasztani-mi-koze-az-anti-aginghez

Megoldás:

Nem volt mit volt tenni, azonnal rászántam magam a megpróbáltatásokra, melyből -mint kiderült- mindkettő muszkuláris, avagy izomba adandó szer, de a kíváncsiságom ill. a változtatásra való igényem ismét győzött.

 Az injekció előkészületeire várakozva, az asszisztensnő említette, hogy az antioxidáns verzió különösen közkedvelt a vendégek körében, mert tökéletes összetétele révén szinte azonnal érezhető temérdek jótékony hatása.

Mivel már emberemlékezet óta nem kaptam oltást, rendkívül izgulva vártam, hogy túllegyek a kétszer 5ml mennyiségű dózis, mindkét fenékizmot igénybe vevő manőverén.

A sulis évekre visszaemlékezvén- amikor mindenki réme az a bizonyos izomba adott injekció volt, a vártnál valamelyest kellemesebben csalódtam, és viszonylag gyorsan túlestem a megpróbáltatáson.

Majd feltápászkodva, úton hazafelé egy hatalmas sétát téve, valahogy hirtelen megértettem a hölgy elmondását, hogy miért oly közkedvelt ’szuri’-ról van szó, ugyanis egy hirtelen rám törő, szinte mindent átható, felszabadító könnyedség- mint aki egyszerre dobja le minden terhét- és ezzel a szokatlanul felemelő megkönnyebbüléssel szárnyaltam haza. Nehéz leírni az érzést, de olyan ez, mintha minden sejtem valahogy egyszerre kezdene el lélegezni. Nem kis megdöbbenésemre, ez a már majd elfeledett és elmondhatatlan felszabadító érzés uralta a lépteimet, mely még jó néhány napig éreztette áldásos hatását.

A doktornő korábban már említette, hogy mindez a sejtlégzés beindítását, és általa a teljes szervrendszer kellő oxigénellátást biztosítja, de teljesen más volt mindezt a saját bőrömöm megtapasztalni.

Még a hangulatom is azonnal szárnyra kapott, és azon kezdtem el tűnődni, hogy vajon milyen ’kísérlet’ részese lehetek, ill. hogy milyen ‘doppingszer’ lehet e rejtett elixír különleges koktéljában?:)

Hazatérvén, eme szárnyaló jó hangulatomban utána olvastam ennek a bizonyos Tad ’Tationil’  nevű, glutation tartalmú injekciónak. 

Rendkívül erős antioxidáns hatásának köszönhetően a szervezet egyik legfontosabb szabadgyökellenes, a sejtlégzést megnyitó és megújító regeneráló anyaga, mely még akut esetekben, különböző betegségek, de -legfőképp a rák- esetén is csodálatos gyógyulásokat eredményezhet.

Mivel a glutation a szervezet elsőszámú gyógyító anyaga, így bármi folytán legyengült szervezet esetében, néhány alkalmas injekciókúra valóságos újjászületést eredményez.

https://napimuzsa.hu/termek/tad-tationil-glutation-injekcio/

Esetemben kizárólag 4 alkalmat javasoltak, így immár ennek a lejártával tiszta szívből ajánlom minden kedves, arra rászoruló ismerősömnek akár csak a megelőzés kedvéért, hisz nem feltétlenül kell megvárni az esetleges betegségek kialakulását.

Ami pedig az injekciós megoldást illeti, nem volnék mazochista, de számtalan érv szól emellett, hogy mekkora előnnyel bír az, amikor általa hirtelen a véráramba kerül egy-egy, a szervezet számára nélkülözhetetlen összetevő, mely a legbiztosabb és leggyorsabb módja az azonnali felszívódásnak.

Szemben az emberek túlnyomó részének kellően túlterhelt emésztőrendszerében oldódó, többnyire csak részlegesen felszívódó kapszulás megoldással, ezért összehasonlíthatatlan mindez az eredmény és az idő szempontjából egyaránt.

Hiszem azt, hogy néha mindannyiunknak szüksége lenne bárminnemű, testet-lelket regeneráló, tápláló ‘utántöltésre’, hiszen ahogy a telefonjainkat, az autónkat és minden egyéb, minket szolgáló tárgyunkat rendszerint töltésre állítjuk, az ember sokszor csak magáról hajlandó megfeledkezni, mely igen szomorú tapasztalat számomra. Napjainkban pedig, a minket érő különböző hatások következtében -melynek többnyire az emésztőrendszerünk látja kárát- amikor a tápanyagok már nem tudnak kellően felszívódni, olykor akár igazán gyors és hatékony módszer lehet egy felturbózó injekció, melynek hatása szinte azonnal kárpótol a minket ért apró kellemetlenségért.

Azóta pedig hosszasan tűnődöm azon, hogy vajon miért maradt el rejtve mindez a nyilvánosság elől, hiszen véleményem szerint ez a tudás szinte minden orvos birtokában kéne, hogy legyen.

Ezen különleges felfedezésem tekintetében igen szerencsésnek mondhatom magam és mindenki mást, aki fogékonysága, netán kényszere révén kapcsolatba kerülhet ezzel a rejtett elixírrel.

Ha pedig már a csodaszereknél tartunk,íme egy korábbi írás egy szintén nem mindennapi, eltitkolt filléres elixírről, melyről sajnos igen keveset hallhatunk.

Milyen ősi, titkos csodaszerrel tartható fenn az egészségünk?

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek