Barion Pixel
Keresés

Merülj el a harmónia világában: A Nordvital Everness Fesztivál idén is vár rád!

A Nordvital Everness Fesztivál vár rád!

Idén sem lehet nyár az örök Everness nélkül, ha eddig nem tetted volna meg, vagy egy újabb évet vártál, hogy ismét elkapjon ez az elvarázsolt hullám, fedezd fel Magyarország legizgalmasabb tudatossági és önismereti fesztiválját a festői Balaton partján! 2024. június 25. és július 1. között a Siófok-Sóstóra látogatók 300 program közül válogathatnak, melyek mind hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly és harmónia megteremtéséhez.

Az Everness Fesztivál idén a Sárkány éve köré épül, amely a siker, bátorság, önbizalom és a belső tűz szimbóluma. Engedd, hogy a sárkány ereje inspiráljon téged is! Előadások, workshopok, meditációk, táncos-mozgásos foglalkozások és jóga vár rád, mind a sárkány témakörében.

Ebben az évben külön figyelmet szentelünk a fenntarthatóságnak és környezetvédelemnek. Csatlakozz hozzánk és légy részese a zöld jövő építésének, miközben oktatási és érzékenyítő programokon keresztül tanulhatsz a környezettudatosságról.

A fesztivál minden korosztálynak kínál valami különlegeset. Hozd el családodat, barátaidat, vagy akár négylábú kedvencedet is! A legkisebbeket a Gyerekfalu várja rengeteg szórakoztató és fejlesztő programmal.

Találkozz elismert hazai és nemzetközi szakemberekkel, mint Ken Wilber, Müller Péter, Feldmár András, Al Ghaoui Hesna, Pásztor Anna, Soma Mamagésa és Sebestyén Balázs. Élvezd az esti világzenei koncerteket, ahol többek között Brenda McMorrow és Roaman is fellépnek.

Ez az egy hét nem csak a testi-lelki feltöltődésről szól, hanem arról is, hogy új kapcsolatokat építs, inspiráló emberekkel találkozz és felejthetetlen élményeket szerezz.

Ne hagyd ki a lehetőséget! Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a Nordvital Everness Fesztivál varázsát. További információért látogass el a weboldalunkra: everness.hu.

Légy részese a változásnak, éld át a harmónia és önismeret ünnepét!

Programok: https://everness.hu/fesztival/programok/programok
Jegyek: https://everness.hu/fesztival/jegyek-a-fesztivalra

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek