Jelenleg megtekinti Mi a Colibri Club sikerének titka?

Mi a Colibri Club sikerének titka?

Egy rendezvény alkalmával, a csodás belvárosi Navona szalonban találkoztam először Bodnár Péterrel, a Colibri Club megálmodójával és alapítójával.

E karizmatikus, céltudatosan lendületes fiatalember egyre bővülő üzleti csapatát összehívva tartotta meg az év első rendezvényét, mely a jelenlévő üzletemberek és hölgyek sokszínűsége ellenére, rendkívül gördülékeny, jó hangulatban telt.

Péter hihetetlen elhivatottsággal beszélt a 2 éve megalakult Colibri Club missziójáról, a folyamatosan megújuló lehetőségek, szolgáltatások széles skálájáról és külön arról a fő küldetésről, mely a Klub adakozó programjában valósul meg.

Itt különösen jó lehetőség rejlik az üzleti világ számtalan területén ténykedők és a befektetők számára, ahol a jó üzleten és a vagyonépítésen túl, az adakozásé a főszerep.

A Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában tanult borsodi fiú 2006-ban találkozott először az utalványok és a kuponok világával, amelyre épülő cégben, már komoly eredményekkel büszkélkedő, üzletépítő vállalkozóként tevékenykedett a ’Lyoness’ nevű, svájci cégben.   

Rendőri végzettsége ellenére – elmondása szerint, mindig is nehezen viszonyult a fix és kötött dolgok- és határidőkhöz, így idejekorán kivívta magának a szabadságot, ahol a saját időbeosztásával, kiemelkedő üzleti érzékével, kitűnő kommunikációs képességével és a benne rejlő empátiával, egyre nagyobb sikereket ért el.

A tőkehalmozásbefektetés-pénzügyi alapok hármasára épülő, nemzetközi cégben 7 év kitartó munkájával, 25 ezer fős ügyfélbázis kiépítése után lépett tovább az ‘Inlernet’ nevű céghez, majd onnan a Mesterkurzus kiemelt értékesítőjévé vált, ahonnan az építőipar kitérőjében találta magát, ahol egyaránt szinten felül állta meg a helyét.

Különböző kitérők és mások álmának megvalósítása helyett, elért fiatal életének következő nagy kihívásához -és szentendrei kávézójának bezárása után- végre megérett a dolog és úgy döntött, hogy minden kellő erő, szakmai tapasztalat és lendület birtokában

eljött az ideje, hőn áhított álma megvalósításába fogni.

Colibri Club:

Az évek alatt megélt sikerek és bukások megerősítették benne a szilárd elhatározást egy win-win alapú, tiszta üzleti világ megvalósítása iránt, ahol az etika, mint legfőbb értékén kívül, a közösség erejéé a főszerep.

Meggyőződése, hogy hosszútávon csak ily módon lehet sikeres és nyereséges üzletet bonyolítani, melyre az egész Colibri Club szellemisége épül.

https://colibriclub.net/

Célja egy olyan válság- és értékálló vállalkozás létrehozása, mely a vagyonépítésen túl, hosszútávon eleget tesz minden fentebb említett, elengedhetetlenül fontos emberi érték megőrzésére és – e manapság már szinte elavultnak tűnő eszme terjesztésére.

Egy igazán ambiciózus, önmagát folyamatosan képző üzletemberként igyekszik tanulni és minden egyes helyzetből a legtöbbet kihozni.

A közösség vitathatatlan erejével törekszik a magyar üzleti világot megreformálva, valami egészen újat, egyedit és értékeset létrehozni és úgy vélem, hogy a legnagyobb eséllyel fogja  majd mindezt véghezvinni.

Alább kattintva tudsz a programhoz csatlakozni:

https://user.colibriclub.net/?in=9Z4WLE

Nem elhanyagolható, hogy Péter rendszeresen meditál, mely szerinte elengedhetetlen ahhoz, hogy növekvő erővel és harmóniával állhasson nagy álma mindennapi kihívásaihoz, a meglévő és leendő, halmozódó sikerek elbírásához.

Csak így tovább Péter… köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?