Barion Pixel
Keresés

Kangen víz — a legmagasabb minőségi szintű ionizált lúgos víz

A forgalomban lévő ionizáló lúgos vizek közül a leghatékonyabb antioxidáns a Kangen víz.

A Kangen víz oxidáció csökkentési potenciálja (ORP) -800 –as értékű, míg más berendezések ionizált vizeinek átlagértéke csak a -150 –es értéket éri el.

A különbség mérvadó, mivel alapjában véve az ionizált lúgos vizet gyártó egységek, mind „háztartási gép” besorolásban vannak, mialatt a Kangen vizet előállító Leveluk SD501 egységek a Japán Egészségügyi Minisztérium által „orvosi berendezés” minősítést kaptak.

Az Enagic CSAK Kangen vízegységeket gyárt egy teljesen zárt rendszerben, külső beszállítók nélkül. Minősége emiatt kimagasló, a legjobb a piacon.

A   Kangen víz fogyasztásával az egészségük újjáéledése és az életegyensúly visszaállítása valósítható meg!

A „Kangen” szó jelentése „vissza az eredethez”, de az általános értelmezés szerint „újjáéledést” vagy „újjáépítést” is jelent.

A Kangen vizet egy titanium és platínium lemezeket tartalmazó berendezés állítja elő elektrolízis útján csapvízből. Ezt az árammal működő berendezést Ön beszerezheti, és elhelyezheti otthonában a konyhában. Rengeteg vízszűrő létezik, de a KANGEN vízkészítő gép sokkal több ennél.  Egy forradalmi Japán víztechnológiát használ, ami átalakítja a savas, szennyezett és klórozott csapvizet egy egészséges, lúgos, antioxidáns, mikroklaszteres (apró szerkezetű, könnyen felszívódó) izonizált vízzé. A KANGEN víz csodákat művel az emberi szervezettel. Az Ön szervezetével is! A berendezés ezt a vezetékes vízből állítja elő, anélkül, hogy bármilyen adalékanyagot hozzátenne ahhoz. Természetesen a szervezetre káros anyagokat ki is szűri a vízből. Véget vethet annak, hogy drága étrend- kiegészítőkkel lúgosítja testét!

Kangen™ az Enagic Inc. Japán cég bejegyzett védjegye. Ennél a cégnél végezték világviszonylatban a legtöbb kutatást az ivóvízzel kapcsolatban, az elmúlt 45 évben.

„Kangen” a japán nyelvben népszerú, jelentése „vissza az eredetihez”, de a szót arra is használják, hogy valami tisztát, egészségeset fejezzenek ki vele.

Japánban 1960 óta a lúgos illetve savas vizes terápia elismert úgy belső (lúgos víz), mint külső (savas víz) használatra, és mint értékes gyógyterápiát, alkalmazzák az ország legnagyobb kórházaiban jelenleg is.

Kangen vizet alkalmazó terápia minden típusával csodálatos eredményeket értek el. Kezdetben a Kangen víz csak kórházi terápiaként volt hozzáférhető. A kórházi páciensek kérték, hogy folytathassák a kezelést az otthonukban, mivel továbbra is akarták élvezni a víz gyógyhatását. Az Enagic, felismerte a piac hatalmas potenciálját és házi használatra szánt, de még mindig orvosi műszer minőségben elkészített gépeket kezdett gyártani, így lehetővé téve a Kangen víz otthoni előállítását. Az elvárásokat túlszárnyalva, ezt a Kangen víz berendezést hasonló áron lehetett a piacra dobni, mint a lakásokban használt más, komolyabb víztisztítókat. Az Enagic cég, a Kangen berendezés gyártója, a víztisztító és vízionizáló iparban működő egyetlen olyan cég, amely elismerést és minősítést nyert a „Japán Egyesület a Felnőttek Betegségeinek Megelőzésére” nevű egyik legnevesebb, Japán orvosokból álló szervezet által.

 A Kangen víz, egy berendezés által előállított víz, amely a normál csapvizet, a szervezetet támogató lúgos és antioxidáns, egészséges vízzé alakítja át.

A berendezés a tiszta ásványi vizet különválasztja a szervezetre ártalmas savas víztől úgy, hogy a szervezet számára fontos ásványi anyagok a vízben maradnak, de a szennyeződések, klór, hormonok és egyéb nem kívánatos anyagok kiszűrésre kerülnek. Ezt a folyamatot a Kangen vízberendezés valósítja meg.

Kangen víz haszna sokoldalú:

 a súlyveszteséget egészséges módon valósítja meg, ezért Önnek nem kell koncentrálnia arra, hogy mit eszik, csak arra, hogy a Kangen vizet igya,

 Ha a Kangen vízből csak egy kortyot is megízlelt, észlelni fogja a különbséget, és minden további korty után kitűnően fogja érezni magát.

Kangen tehát az eredetihez való visszatérést jelenti, és épp ezt valósítja meg ez a víz!

 Segíti a testet a betegségek leküzdésében, és a tünetek enyhítésében, például az alábbi esetekben:

Szenved a következő betegségektől?

Amikor a test savassága megnő, a vérben szállított oxigén szintje lecsökken, és emiatt a vér nehéz helyzetbe kerül. Az egyensúly létrehozása érdekében, a test kezdi kivonni a kalciumot a csontokból, ezzel semlegesítve a savas folyadékot.

Ez kalciumhiányhoz és csontritkuláshoz vezet az összes idetartozó egészségügyi problémával együtt, beleértve a túlsúlyt is. A savas eledeleink tökéletes talajt képeznek a betegségek kialakulásához!

A belső szervek megmentése érdekében tett hatalmas erőfeszítésében, a test zsíros sejteket alakít ki, ahová elraktározhatja a savtúltengést.

Ezek a zsírsejtek illetve az elraktározott cellulitisz a szervektől távol tartják a savat. A legtöbbször, miután a test helyrehozta lúgos állapotát, a zsírsejtek illetve a cellulitisz is eltávozik, kiürül a szervezetből. Ha ugyanis nem ál vissza a természetes lúgos állapot, hiába diétázunk és sportolunk, vissza fogunk hízni.

 A vér lúgosságát 7,35 és 7,45 pH érték között kell tartani az egészséges test érdekében. Ezen kívüli tartományban beteg a testünk. 

Amikor a savszint ennél a 7,35-ös pH értéknél alacsonyabbra csökken, azaz a vérünk ennél a határértéknél savasabbá válik, nagyon erőteljes hatást gyakorol a testre, és különböző tünetek jelennek meg, melyek a testben keletkező betegségek létrejöttét jelzik.

Majdnem az összes ismert betegség forrása ez az egyensúlytalan állapot. A vér pH értékének a fenntartásához a test minden lehetséges dolgot megtesz, ami magába foglalja a test különböző részeitől gyakran alapvető fontosságú elemek elvonását is.

A múltban, a diéta, az étrend gyökeres megváltoztatása volt ennek az egyensúlytalan állapotnak a kezelése, amelyet valószínűleg sokunk nem volt hajlandó véghezvinni. Ez jelentős mennyiségű testmozgással is párosult. A diéta és a testmozgás csökkenésével a testsúly ismét visszaállt, tehát az eredmény sem volt tartós. 

Miért jó, ha lecseréli az ivóvizét Kangen vízre?

 A felgyülemlett savak semlegesítésére létezik egy egyszerű megoldás, ami a Kangen víz fogyasztásával biztosított. A KANGEN víz lúgosítja, hidratálja és antioxidánsokkal látja el a testet.

A Kangen víz ízletes, és az egyetlen olyan egészséges lúgos víz, amely nem tartalmaz veszélyes vegyi anyagokat, szennyeződéseket és baktériumokat.

Egyszerűen ez a létező legjobb víz! Miért?

A Kangen víz, egy ionizált víz, amely elektrolízis által jön létre. Az elektrolízis folyamatának során a víz savas és lúgos kémhatású vízre bomlik le. Az ivásra szánt Kangen víznek a pH értéke 8,5 és 9,5 között változtatható. Ez az igazán ideális ivásra ajánlott víz!


A Kangen víz fogyasztása közben a vér pH értéke stabilizálódik. A normál működéshez, a vér pH értékét megfelelő szinten kell tartani a testben. Ezzel egyidejűleg visszaáll a testfolyadék lúgos állapota is.

A növényvédő szerek, rovarirtók, savas élelmiszerek és italok, a stressz és a levegőből belélegzett szennyeződések hozzájárulnak a savasság létrejöttéhez. A szervezet ilyen mértékű savasságnak gyakran nem tud magától ellenállni, így segítségre van szüksége.

Amikor a test a Kangen víz fogyasztása által visszaállítja a lúgos állapotát, akkor jelentős változás észlelhető.

A KANGEN VÍZ SEMLEGESÍTI A SZABADGYÖKÖKET

A fém szabadgyökök hatására oxidálódik, rozsdásodik. Ugyanez a folyamat játszódik le akkor is, amikor a szabadgyökök hatására a szervek és a test megöregszenek.

Kangen víz, egy erős antioxidáns, mely a testben levő szabadgyököket semlegesíti, így nincs szükség antioxidáns vitaminok szedésére. A Kangen víz, helyettesíti ezeket a kiegészítőket. Amennyiben szed ilyeneket, akkor segíteni fogja azok jobb felszívódását.

A KANGEN VÍZ HIDRATÁLJA A TESTET 

A Kangen víz sokkal gyorsabban szállítja a vitaminokat, ásványokat és a tápanyagot, mint a csapvíz. A Kangen víz, a test olyan részeit is eléri, amit a normál víz nem tud elérni. A Kangen víz szuper hidratáló hatású, mivel ez a lúgos víz sokkal gyorsabban és hatékonyabban szívódik fel, mint a normál víz. Ennek az az oka, hogy a Kangen víz molekulái 5-7 molekulájú csoportokat (ún. klasztereket) képeznek, mialatt a normál víz 20-50 molekulájú csoportokat képez.

Ezeknek az apró molekuláris csoportoknak köszönhetően a Kangen víz fogyasztása intenzív hidratálással párosul, mivel ez az apró molekulaszerkezet áthatol a megvastagodott sejtmembránon is, és mindenhová eljut a testben.

Ez a víz, a Kangen víz több tápanyagot old fel, mint bármely más folyadék, elszállítva az ásványi anyagokat és a tápláló elemeket a test minden részébe.

Összefoglalva, a Kangen víz, a test olyan részeit is érinti, ahová a normál víz nem tud eljutni és képes arra is, hogy sokkal könnyebben és gyorsabban elszállítsa a tápláló elemeket.

A KANGEN VÍZ MEGTISZTÍTJA A VASTAGBELET, ÉS FELSZÁMOLJA A BETEGSÉGEK FORRÁSÁT

Minden egyén kb. 2 kilogramm toxikus bélsárral rendelkezik, amit állandóan magánál tart a vastagbelében. A bélsárban lévő méreg napokon, heteken, hónapokon és éveken keresztül marad belül.

A vastagbél falához tapadó lerakodást, a bélsárt, az általunk fogyasztott állati fehérjék, (hús, sajtok és tejtermékek), alkohol, feldolgozott termékek, telített zsírok, gyógyszerek, mesterséges adalékok és vegyi anyagok hozzák létre. Ha a test ezt a lerakodást nem képes eltávolítani, továbbra is növekszik és meggátolja a tápláló elemek felszívódását, így az általunk elfogyasztott élelem kárba megy. Emiatt többet kell együnk ahhoz, hogy a jóllakottság érzését érezzük.

Talán azt képzeli, hogy tiszta vastagbéllel rendelkezik, de lehet hogy a vastagbelében levő szabad tér pillanatnyilag egy ceruzánál vékonyabb.

A Kangen víz kitisztítja a vastagbelet

Amikor a Kangen vizet fogyasztjuk, kitisztítjuk és kiürítjük a vastagbélben létrejött lerakodást. Ez a legkíméletesebb és leghatékonyabb béltisztítási módszer!

Ahogy orvosi körökben is ismert, a szennyezett vastagbél rendkívül sokféle betegség és egészségügyi probléma forrása.

A bőrproblémák, a hányinger, az izületi fájdalmak, a nehéz légzés, a székrekedés, a fáradtság és az energia hiánya, gluténérzékenység, csupán egy pár kellemetlen tünet, amit a vastagbél kitisztításával meg lehet oldani.

víz pH értéke összesítve mindig 14 pH értéket ad. Az SD501 berendezés két vízkimenettel van ellátva, egyik a lúgos, másik a savas víznek. Pl. a 9.5 pH értékű ivásra szánt lúgos víz előállítása közben a savas oldalon 4.5 pH értékű víz jön, és így jön ki a 14-es pH összérték. (9.5 + 4.5 = 14.)

AZ ERŐS KANGEN VÍZ — pH értéke 11,5 vagy ennél több

Figyelem, ez nem ivóvíz!!!

Tulajdonságok:

Az Erős Kangen víz erős tisztító hatása által a napi higiéniát tartja fenn, helyettesíthet vele több háztartási kemikáliát is.

víz pH értéke összesítve mindig 14 pH értéket ad. Az SD501 berendezés két vízkimenettel van ellátva, egyik a lúgos, másik a savas víznek. Pl. a 9.5 pH értékű ivásra szánt lúgos víz előállítása közben a savas oldalon 4.5 pH értékű víz jön, és így jön ki a 14-es pH összérték. (9.5 + 4.5 = 14.)

Az Erős Kangen vizet a következőkre használja:

AZ IHATÓ KANGEN VÍZ – pH értéke: 8,5-9,5

Ez ivóvíz!!!

A vizet a következőkre lehet használni:

További alkalmazások:

A TISZTA VÍZ – pH 7,0

Ivóvíz. Ez egy jóízű klór és szennyeződés nélküli szűrt víz. pH semleges, nem lúgos, nem savas, és nem antioxidáns. A „tiszta vizet” használhatja bébi tápszerek elkészítéséhez, illetve a gyógyszerek beszedésére. Ezeket nem szabad lúgos vízzel szedni, mivel a gyógyszerek és a bébi tápszer enyhén savas csapvízre vannak tervezve.

A SAVAS (SZÉPSÉG) VÍZ — pH 5,5

Ez a víz nem iható!

Tulajdonságok:

A savas víz az összehúzó tulajdonságairól ismert. Használja ezt a vizet:

AZ ERŐS SAVAS VÍZ — pH 2,5 vagy kisebb

Ez a víz nem iható!

Használja a vizet:– Fáradtnak érzi magát, koncentrálási problémái vannak és fáj a feje?

– Húst, tejtermékeket és alkoholt fogyaszt…? (a legtöbb személy ezt teszi)

– Úgy érzi öregszik? (Ráncok, foltok, bőrelszíneződés)

Nos, a csapvíz és a palackozott víz öregedést okoz! Ez igaz a tisztított, és főképpen igaz a fordított ozmózisos vízre, ami még savas is. De minden a szabadgyökökkel kezdődik.

A test bár nem tartalmazhat szabad gyököket, mégis tele van velük! A szabadgyökök instabil oxigén atomok, amelyeknek további elektronokra van szükségük a stabilitásuk érdekében. 

Amikor a test ki van téve a szabadgyököknek, az leromlik ugyanúgy, mint ahogy a vas elrozsdásodik, amikor ki van téve az oxigén korróziós hatásának.

AZ ANTI-OXIDÁNSOK SEMLEGESÍTIK A SZABAD GYÖKÖKET

Első rangú antioxidáns forrás a Kangen víz, amit megiszunk. Az antioxidánsok extra-elektronokban bőséges atomok. Ezek miatt az extra elektronok miatt, a Kangen vízben természetes módon, adalékok hozzáadása nélkül található antioxidánsok képesek semlegesíteni a testben levő szabadgyököket, és megállítani a sejtrombolást. (A szabadgyökök nagyon sok ráktípusnak és sok betegségnek egyik fő okozói).

BIZONYOS ANTIOXIDÁNSOK HATÉKONYABBAK, MINT MÁSOK

Egy erős antioxidáns negatív ORP értékkel rendelkezik.

Az ORP (az oxidáció redukciós, azaz oxidáció csökkentési potenciál) egy speciális mérési módszerrel mérhető érték, amellyel meg lehet állapítani egy adott anyagról, hogy mennyire csökkenti más anyagok oxidációját. Az ORP érték mérése kézi műszerrel viszonylag egyszerű.

–        A levegő ORP értéke: + 300-tól + 400-ig (A pozitív ORP azt jelenti, hogy az       adott anyag erős oxidáns, azaz szabadgyökökkel telített)

–        Csapvíz ORP: +250-töl + 400-ig

–        Szódavíz ORP: + 400

–        Cukrozott üdítő ORP: + 500

–        palackozott víz ORP: +200

–        nagyon friss narancslé: – 150 (Ez már antioxidáns ORP érték, mivel negatív)

–        A Kangen víz ORP értéke eléri a -600 – -800-at!!!

Egyetlen víz sem képes ezt az antioxidáns teljesítményt megvalósítani. A Kangen víz, a legerősebb antioxidáns, mely a sejtek rombolásának a kockázatát, a rombolás mértékét tudja lecsökkenteni, azt a rombolást, amely rákot, Parkinson kórt, skizofréniát, Alzheimer kórt, ízületi gyulladást, magas vérnyomást, cukorbetegséget, és még számtalan egyéb ismert betegséget okoz.

Egyetlen javasolt víz a Kangen víz

Szerencsére az élethez szükséges antioxidánsok beszerzési árának töredékéért, kevesebb veszteséggel, kevesebb költséggel, az otthonában is létrehozhatja ezt a vizet.

A berendezés magas ára egyszeri befektetés, amely után 25-35 éves működése során szinte ingyen folyik a gépből az egészséges és sokoldalú Kangen víz!

Az átlagos diéta tele van olyan ételekkel amelyek magasan savasak, mivel tévesen kalóriákat, szénhidrátokat, és egyéb lényegtelen jellemzőket vesz figyelembe. Azért, hogy megelőzzük a szervezet károsodását, ezeket a savakat valamilyen módon ki kell küszöbölni. Ha túlcsordulás van ezekből, az összes sav nem képes átmenni az emésztőrendszeren, így ezek zsírcsomókban tárolódnak. Ez az elhízás. Így próbálja a szervezet távol tartani a savakat attól, hogy megtámadják a létfontosságú szerveket és emiatt ez súlygyarapodást is jelent.

A Kangen vizet fogyasztva növelheti szervezete lúgosságát, segítheti szervezete természetes sav eltávolító funkcióját, ezzel csökkentheti a lerakódott savakat, amik a zsírcsomókban találhatók. Következésképpen ez a természetes folyamat számos embernél súlyveszteséget okoz, mivel a szervezetük visszaáll az egészséges, lúgos állapotba, emiatt nincs szüksége a zsírra, hogy abban tárolja a savakat.

A pH (testfolyadékunk kémhatása, azaz, hogy az savas vagy lúgos) egy igen fontos paraméter a szervezetben, de ugyanakkor nagyon figyelmen kívül hagyott. Sok személynek nagyon alacsony (savas) a pH-ja, ami azt jelenti, hogy a szervezet túlsavasodott, és ez számos betegségnek nyit utat, beleértve a rákot, cukorbetegséget, magas vérnyomást és a túlsúlyosságot.

A Kangen víz alapvető eszköze az Ön fogyókúrás programjának! Nem kell számottevően diétáznia, mivel a sok savas étel mellé amit valószínűleg elfogyaszt majd, lúgos és antioxidáns vizet fog inni, és ezzel lehetővé teszi a szervezetének, hogy megszabaduljon a bevitt savaktól, így annak már nem kell Önön zsírpárnákat képeznie! Ahogy halad majd előre, egyre kevésbé fogja kívánni a savas ételeket, ezekből majd kevesebbet fog fogyasztani, ami miatt számottevően megnő energiája, és a közérzete is jelentősen javulni fog.

A Kangen vízgép gyártójáról – Enagic Inc.

Enagic a Kangen berendezést gyártó vállalat az egyetlen olyan cég a teljes vízionizátor iparból, melynek termékei elismertek a „Japán Egyesület a Felnőttek Betegségeinek Megelőzésére” szervezet által.

Az Enagic kórházi orvosokkal, kutatókkal együttműködve, több mint 30 évet töltött a berendezés fejlesztésével, és az ehhez szükséges technológia kialakításával.

Napjainkban, Enagic minőségével, az eladott egységek számával és a piaci részesedésével uralja a teljes ionizátor ipart. De a legfontosabb az, hogy jelenleg több százezer család örül az Enagic egészégre gyakorolt jótékony hatásának szerte a világon. Többezer berendezés kerül havonta értékesítésre és beüzemelésre.

Összefoglalás

A Kangen víz fogyasztása alkalmas az egészségünk, és a karcsú vonalaink, életminőségünk, energia szintünk megtartására, szigorú diéta nélkül is.

A nagyon magas ORP értékű (antioxidáns képesség), lúgos, és mikroklaszteres szerkezetű víz miatt, ez az orvosi berendezés különös módon ajánlott a krónikus betegségekben szenvedőknek, illetve azoknak, akik nagyon súlyos egészségügyi problémákkal küszködnek. Állapotuk gyorsan és jelentősen javulhat!

A gép megvásárlásával sokféle egyéb háztartási kemikália használatát elkerülheti, mint a vízkőoldó, fertőtlenítő és mosogató szerek.

Oldalak: 1 2