Barion Pixel
Keresés

Vírus-gomba és baktériumölő ózongenerátor

Sosem volt még nagyobb aktualitása mindennek mint manapság, amikor a világjárvány fenyegető réme alattomosan lappang körülöttönk, a családi és a közösségi életterünket veszélyeztetve.

Amint beköszönt a fényhiányos, szürke nyálkás idő, majd a fogcsikorgató hideg, mikor máskor kéne jobban magunkra vigyázni, mint ezidőtájt, különösen ha gyermekeink, illetve a szüleink is körülöttünk vannak.

Ez a rendkívül egyszerű, jól bevált, megbízható ózon működési elvén alapuló készülék, mely e nagyszerű eljárással előállított csodagépezet -csíra, gomba, baktérium és vírusölő hatásának köszönhetően, az egészségre ártalmas vegyszerektől mentesen, 20 perc alatt kitűnően sterilizálja a legtágabb és a legszűkebb környezetünket.

Ez több mint tisztaság, melynek eredményeképp egy makulátlanul fellélegzett, steril otthon, iroda vagy autótér lesz a jutalmunk.    

Otthoni használata is rendkívül gyors és egyszerű, melyet -főként manapság- ajánlatos akár 1-2 hetente is elvégezni.

Élvezze az élet adta ózon üdítően friss, mindent átjáró hatását, az újjászületett terek, otthonok biztonságát.

Amennyiben nem állna módjában beszerezni egyet, igényelje a házhoz menő, helyi szolgálatatásunkat, ahol rövid idő alatt elvégezzük Önnek az otthona, irodája, vagy autójának azonnali, teljes sterilizálását. 

Lakás tisztítása: 10.000 Ft/alkalom
Autó tisztítása: 5.000 Ft/alkalom

Időpontegyeztetés:
napimuzsa@gmail.com
Tel: 0630 689 8607