Agnihotra

28000,00 Ft

A termék elfogyott előrendelést tudunk rá felvenni bankártyás fizetés esetén, 30 napon belüli szállítással. Az agnihotra nem más, mint egy védikutűzceremónia, melyet az ayurveda egyik rituáléjaként, máig előszeretettel alkalmaznak.

Kategória:

Leírás

Népszerűségének oka pedig nem más, mint a tisztító ceremónia, mely a saját magunk és a közvetlen környezetünk mindennemű káros, negatív energiáktól való megtisztítása felfelé 4m, széltében pedig egy kb. 12m távolságban ható mezőben.

Rendkívül kedvező stresszcsökkentő, energetizáló és megújító hatása révén, megszabadulhatunk a környezetünkben és akár saját magunkban való, oda nem illő terhelő anyagok, gondolatok, energiáktól.

A stressz elillanásával, már azonnal létrejön egyfajta mentális letisztultság, az általános egészségi állapot javulásnak indul, megnő az energiaszintünk és szinte hihetetlennek tűnhet, de valahogy észrevétlenül is megnyitja a szívet és sokkal szeretettelibbé válunk általa.

Közismert a szabályos piramis alakzat geometrikus formájának energiafelvevő és azt megsokszorozó hatása, mely növeli a gyógyító tűz, azaz a Homa erejét, melyet csak fokoz a réz – mint gyógyító fém- a szennyeződések, baktériumok és a vírusok elleni harcban.

Mindezen felül, legfőbb gyógyászati hatása, hogy megújítja az agysejteket, tisztítja a vért és újjáéleszti a bőrt.

Drog- és alkoholelvonókúra tökéletes kiegészítője is lehet és nem utolsósorban teljesen ökologikus égési végterméke, kiváló táptalajává válhat a növényvilág, ill. biokertünk számára. Közismerten bizonyított tény, hogy az agnihotra közelében lévő növények, zöldségek és gyümölcsök minőségében magasan túlteljesítettek az átlaghoz viszonyítva.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Agnihotra” értékelése elsőként