Kangen Leveluk K8

1579200,00 Ft

A hatalmas nyolclemezes antioxidáns
A Kangen® 8 az Enagic® legerősebb antioxidáns gépe – 8 platinával mártott titánlemezzel rendelkezik, amely javítja a vízionizációt és növeli az antioxidáns termelési potenciálját. A Kangen Water® készüléket bármely országban élvezheti, köszönhetően a világszerte működő többfeszültségű tápegységének és a cserélhető dugaszoló képességnek (külön megvásárolható). Ha nagy teljesítményű és sokoldalú gépet keres, rengeteg felhasználóbarát és energiatakarékos automata funkcióval, akkor a Kangen® 8 az Ön számára.

A K-8 modell ára 3660€ + áfa, megrendelése előtt, kérjük küldjön egy emailt számunkra, hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot, majd email-ben megküldjük önnek a demo anyagot, hogy a nagy döntés meghozatala előtt ellássuk Önt kellő információval, hogy testközelből is megismerhesse, kipróbálhassa a legújabb japán csodagépet /hello@napimuzsa.hu/

 

Leírás

Az életadó, kristálytiszta ionizált víz

Napjainkban, amikor már az egész Föld túlszennyezett, vegyszerekkel teli, aminek szinte mindenhol, óhatatlanul ki vagyunk téve. Az ártó és szennyező hatások sokaságának többnyire épp a legfőbb kincsünk, az egészségünk látja kárát. Ezért óhatatlanul fontos, hogy valamelyest megőrizhessük azt a külső-belső tisztaságot, mely az ember legalapvetőbb igénye és minden harmonikusan működő szervezet alapja.

Most, amikor ennyi kétes minőségű termék, beazonosítatlan palackozott víz, és csapvízre kényszerülnénk, talán még sohasem volt rá ekkora igény, hogy valahonnan kinyerjük azt a makulátlanul tiszta, magas minőségű tápláló vizet, melyre minden élő szervezetnek a legnagyobb szüksége lenne.

Erre kínálja a manapság létező legtökéletesebb megoldását a ’víztisztítók királyának’ méltán nevezett készülék, mely az egyetlen olyan japán csodatechnológia, mely a makulátlan tisztaságú víz mellett az ionizáló folyamatnak köszönhetően egy teljes sejtregeneráló programmal gazdagítja azt.

Joggal mondható, hogy minden háztartás elengedhetetlen kelléke kéne hogy legyen ilyen készülék, melyen több programon szabályozható, hogy épp milyen minőségű vizet szeretnénk kinyerni. Az iható kangen vizen kívül a ’szépségvíz’ az, mely a bőr ph-jának a legideálisabb kémhatású vizet adja ki, illetve a mindennemű fertőtlenítés és takarításhoz is kiváló savas víz, melynek használatával kiküszöbölhető bárminnemű szükségtelen, takarításhoz használatos vegyszer.

Elektródalemezek: 8
Lemezméret: (mm)135 x 75Negatív
ORP: (mV)-850
pH-tartomány: 2,5 – 11,5
generál: 5 vízfajta
Teljesítmény: (W)230
Teljes tömeg: (kg)5
WHD méretek: (mm)345 x 279 x 147
Termelési sebesség: (l / perc)
Kangen Water®: 4,5 – 7,6 Savas víz: 1,5 – 2,6 Erős savas víz: 0,6 – 1,1
Egyszerű használat: Teljesen automatikus, nagyon egyszerűen kezelhető
Nyelvek: 8
Garancia: (év)5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kangen Leveluk K8” értékelése elsőként