NAJA FOREST SÜNGOMBA – Az idegrendszer, a gyomor és bélrendszer őre

14990,00 Ft

bio Süngomba folyékony gomba
Választó kiszerelés: 100 ml

Legfontosabb hatásai:

 • Kognitív funkciók javítása, javítja a memóriát, támogatja az általános egészséget
 • Antibakteriális
 • Májvédő
 • Gyomor és bél rendszer támogatása
 • Segíthet nyugtalanság, idegesség alvászavarok esetén
 • Idegsejt regeneráló, mielin hüvelyek regenerációját segíti

Ezen a területen segíthet:

 • Colitis ulcerosa, Chron betegség esetén
 • Depresszió, szorongás esetén
 • Alzheimer-kór
 • Parkinson-kór
 • Sclerosis multiplex
 • Reflux tüneteinek enyhítése
 • Segíthet gyomorfekély esetén
 • Gyomor és bélgyulladása esetén, valamint felszívódási zavarokkal küzdőknek ajánlott
Kategória:

Leírás

A Naja forest bio folyékony gomba kivonatok 100 %-ban Ausztriában termesztett bio gomba alapanyagokból készülnek. Teljes spektrumú készítmények. 100 %-ban tiszta, bio tanúsítvánnyal rendelkező gomba kiegészítők. Minden egyes üveg Naja Forest termék tartalmazza az adott gombafajban található összes hatóanyagok, így garantáltan az egyik legerősebb folyékony gomba étrend -kiegészítő készítmények a piacon.

ÖSSZETÉTEL

A termék a következőket tartalmazza:

 • bio Süngomba (Hericium erinaceus): 125 mg/ml
 • Glicerin: 800 mg/ml

 

A készítmény gombatartalmának 67,7%-a poliszacharid.

Garantált BIO tápanyagtartalom: 100%!

A NAPI ADAG TARTALMAZ

Tápanyagértékek

5 ml 100 ml
Energiatartalom (kJ / kcal) 79.1 / 18.9 1582 / 378

Zsír (g)

0.0095 0.19
  ebből telített zsírsavak (g) 0.0025 0.05

Szénhidrát (g)

4.675 93.5

  ebből cukrok (g)

0.06 1.2
Fehérje (g) 0.034 0.68
Só (g) 0.0005 0.01
Süngomba gomba (g) 0.625 12.5
  ebből poliszacharid (67.7%) 0.425 8.5

EZT A GOMBÁT TARTALMAZZA: SÜNGOMBA

Süngomba
Ezt a gombát tartalmazza
Információ Az itt felsorolt információk NEM a termékre vonatkoznak, hanem szakirodalmi hivatkozások szerint lettek összegyűjtve, és a nevezett gombafajra vonatkoznak.
Kiszerelés
Gyártó

NAJA FOREST SÜNGOMBA BEMUTATÁSA

Egy üveg Naja Forest Süngomba a kettős extrakciós eljárásnak köszönhetően a Süngomba teljes hatóanyag tartalmát tartalmazza, a glicerines formula pedig biztosítja a hatóanyagok szinte 100 %-os hasznosulását. A hatóanyagok a száj nyálkahártyáján és a vékonybélből közvetlenül felszívódnak, így szinte azonnal eljutnak a sejtekhez.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS

 • Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl.: tea, víz,  gyümölcslé).
 • Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl!
 • Az élelmiszer kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

AZ INNOVATÍV GOMBATERMÉKEK, A FOLYÉKONY GOMBA KIVONATOK ÚJ GENERÁCIÓJA

 • egyedi, innovatív gyártási folyamat
 • ötvözi az etanol, meleg vizes extrakció előnyeit
 • a végtermék alkoholmentes
 • jobb biohasznosulás: a hatóanyagok könnyebben felszívódnak a szervezetben
 • 100%-ban természetes, vegán összetevők biogazdálkodásból
 • nem tartalmaznak hozzáadott cukrot (természetesen előforduló cukrokat tartalmaz 1 )
 • a folyékony kivonataink csak az adott gombafaj összetevőit és növényi glicerint tartalmaznak
 • mentes kémiai-szintetikus, radioaktív és mikrobiológiai-bakteriális szennyeződésektől 2

1) Az ezekhez a termékekhez használt gombák természetesen tartalmaznak szénhidrátokat és cukrokat, beleértve a poliszacharidokat / béta-glükánokat is)
2) Az AGROLAB laboratóriumi csoport laboratóriumi elemzése szerint folyékony kivonataink mentesek mindenféle peszticidtől, PAH-tól (policiklikus aromás szénhidrogének) származó szennyeződésektő és a radioaktív szennyeződésektől. Ez azt jelenti, hogy ezek az anyagok nem csak a törvényileg megengedett határérték alatt vannak, de egyáltalán nem mutathatók ki a termékben. A vizsgálati jegyzőkönyvek kérésre rendelkezésre állnak.

FOGYASZTÁSI AJÁNLÁS

Fogyasszon el naponta 5 ml (1 teáskanál) 30 perccel étkezés előtt. Az elfogyasztott mennyiség napi kétszer 10 ml-re emelhető (2 teáskanál naponta kétszer, reggel és este). Többféle gombafajt is lehet kombinálni.

A jó biohasznosulásnak köszönhetően 1 teáskanálnyi (5 ml) folyékony kivonattal ugyanannyi poliszacharidot és egyéb gomba összetevőket fogyaszt el, mint kb. 38 gombapor kapszula elfogyasztása esetén.

Folyékony kivonataink egyedi, szigorúan ellenőrzött eljárással készülnek. Ez az innovatív gyártási technológia megkülönbözteti termékeinket más gombakészítményektől. Az új technológia lényege, hogy az adott gombafajban lévő összes szerves és szervetlen hatóanyagot kivonjuk és és egy készítményben koncentráljuk.

A gombaporok és a belőlük készített kapszulák csak a vízben oldódó gomba összetevőket, főként poliszacharidokat tartalmazzák. A hagyományos porkivonatokból hiányoznak az egyéb értékes anyagok, amelyek lipofil jellegűek, mint például a vízben rosszul oldódó triterpének és a zsírban oldódó vitaminok.

A Naja Forest bio folyékony kivonataink a poliszacharidokon és peptidoglikánokon kívül sok más értékes szerves anyagot is tartalmaznak. Ide tartoznak az esszenciális aminosavak, triterpének, ásványi anyagok (Ca, P, Na, K) és nyomelemek (Fe, Zn, Cu, Mn, Se), valamint vitaminok (ergoszterol – a D2-vitamin előfutára). Az új formula a biohasznosulást is javítja, vagyis azt, hogy a kivonatban lévő hatóanyagok mennyire képesek felszívódni és hasznosulni a szervezetben. Új és innovatív gyártási eljárásunkkal olyan terméket hoztunk létre, amellyel a gombákban található hatóanyagok teljes spektruma ideálisan felszívódik a szervezetben.

INNOVATÍV EXTRAKCIÓS ELJÁRÁS

A gombákat minősített alapanyagokon termesztik, amelyek 100%-ban biogazdálkodásból származnak, és a betakarítás után gyengéden szárítják, hogy az összetevőket a lehető legjobban megőrizzék.

A következő lépés az alkoholos extrakció. Extrakciós szerként kizárólag tiszta bioetanolt használunk, amely biotermesztésű gabonából származik. Ez az extrakciós lépés több napig tart, amely alatt az alkoholban oldódó összetevők kiszabadulnak a gombából, majd a gombát leszűrik és előkészítik a következő extrakciós lépéshez. A kivonatban lévő alkoholt desztillációval elpárologtatják, így a végtermék alkoholmentes lesz.

A következő lépésben a megmaradt gombát vízzel extraháljuk, melynek során a vízben oldódó anyagokat kioldjuk a gombatestből. Az előállítási folyamat végén a két kivonatot elegyítik napraforgóból származó növényi glicerinnel.

A glicerin egy teljesen biokompatibilis anyag, amely magába fogadja a vitamin- és ásványianyag-molekulákat, és védik a tárolás során hatóanyagokat. Emellett a glicerin támogatja a felszívódást, így bélproblémák esetén is felszívódnak az értékes hatóanyagok, egyúttal kellemes ízt kölcsönöz a folyékony kivonatnak.

FOLYÉKONY GOMBAKIVONATOK ÉS A FOLYÉKONY NÖVÉNY TERMÉKEK GYÁRTÁSA

A Naja Forest brand történetisége a Navahó indiánokik nyúlik vissza.

A Navahó indiánok által alkalmazott rituálék nagyon érdekesek, nem csak a test méregtelenítését tartották fontosnak, azt vallották, hogy a fizikai betegségeket lelki szinten kell gyógyítani.

A gyógynövények az emberiség által legrégebben használt gyógymódok közé tartoznak.

A modern gyógyszerek 25 %-a származik azokból a növényekből, amelyeket először használtak a hagyományos orvoslásban.

Ahogyan nőtt az efféle termékek iránti kereslet, úgy fejlődött a hatóanyagok kivonatolásának hatékonysága a minél szélesebb körű bioaktivitás elérése érdekében. Ezt a mostani evolúciós változásunk is megköveteli. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak pl az adaptogén gyógynövények, melyek a pszicho-neuro endokrin rendszeren keresztül fejtik ki hatásukat.

A gombákban lévő bioaktív hatóanyagok a gomba nehezen emészthető sejtfalai közé zárva, étkezéssel nem nagy mennyiségbe kerülnek a szervezetbe. Szükséges volt a hatóanyagok feltárása modern eljárásokkal.

Ezt a kivonatolási technológiát fejlesztettük ki, melynek eredményeképpen nem kell elfogyasztani az emésztő rendszer számára egyébként sem hasznosítható kitinvázat, így az értékes hatóanyagok 100 %-ban hasznosulnak.

Az általunk kidolgozott bio gyártás technológia során kivonjuk a gomba testből az értékes hatóanyagokat, ahogy a természet komponálta, és egy olyan stabil emulzióba kerül, amely lehetővé teszi a hatékony felszívódást és hasznosulást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NAJA FOREST SÜNGOMBA – Az idegrendszer, a gyomor és bélrendszer őre” értékelése elsőként