Kangen Leveluk Platinum

1316000,00 Ft

A végső otthoni felhasználási modell (3000€+16%áfa) A termék megrendelése előtt, kérjük küldjön egy emailt számunkra, hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot, majd email-ben megküldjük a demo anyagot, hogy a nagy döntés meghozatala előtt ellássuk Önt kellő információval,hogy testköztelből is megismerhesse, kipróbálhassa a legújabb japán csodagépet /hello@napimuzsa.hu/

 

Bemutatjuk a BRAND NEW 5 nyelvű SD501 Platinumot! Az új Platinum felújított modern dizájnnal rendelkezik, amely szépen koordinálódik a mai elegáns konyhákkal. Ugyanaz a nagy teljesítményű, mint egy teljesen új csomagban. Intelligens új megjelenés, ugyanolyan megbízható SD 501!

Leírás

Az életadó, kristálytiszta ionizált víz

Napjainkban, amikor már az egész Föld túlszennyezett, vegyszerekkel teli, aminek szinte mindenhol, óhatatlanul ki vagyunk téve. Az ártó és szennyező hatások sokaságának többnyire épp a legfőbb kincsünk, az egészségünk látja kárát. Ezért óhatatlanul fontos, hogy valamelyest megőrizhessük azt a külső-belső tisztaságot, mely az ember legalapvetőbb igénye és minden harmonikusan működő szervezet alapja.

Most, amikor ennyi kétes minőségű termék, beazonosítatlan palackozott víz, és csapvízre kényszerülnénk, talán még sohasem volt rá ekkora igény, hogy valahonnan kinyerjük azt a makulátlanul tiszta, magas minőségű tápláló vizet, melyre minden élő szervezetnek a legnagyobb szüksége lenne.

Erre kínálja a manapság létező legtökéletesebb megoldását a ’víztisztítók királyának’ méltán nevezett készülék, mely az egyetlen olyan japán csodatechnológia, mely a makulátlan tisztaságú víz mellett az ionizáló folyamatnak köszönhetően egy teljes sejtregeneráló programmal gazdagítja azt.

Joggal mondható, hogy minden háztartás elengedhetetlen kelléke kéne hogy legyen ilyen készülék, melyen több programon szabályozható, hogy épp milyen minőségű vizet szeretnénk kinyerni. Az iható kangen vizen kívül a ’szépségvíz’ az, mely a bőr ph-jának a legideálisabb kémhatású vizet adja ki, illetve a mindennemű fertőtlenítés és takarításhoz is kiváló savas víz, melynek használatával kiküszöbölhető bárminnemű szükségtelen, takarításhoz használatos vegyszer.

Elektródalemezek: 7
Lemezméret: (mm)135 x 75
Negatív ORP: (mV)-800
pH-tartomány:2,5 – 11,5
generál:5 vízfajta
Teljesítmény: (W)230
Teljes tömeg: (kg)6.3
WHD méretek: (mm)264 x 338 x 171
Termelési sebesség: (l / perc)
Kangen Water®: 4,5 – 7,6 Savas víz: 1,5 – 2,6 Erős savas víz: 0,6 – 1,1
Egyszerű használat: Teljesen automatikus, nagyon egyszerűen kezelhető
Nyelvek: 5
Garancia: (év)5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kangen Leveluk Platinum” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük