Tad Tationil /glutation/ folyadék

28.500 Ft

Kategória:

Leírás

Aligha van a biológia és az egészségtudományok iránt érdeklődők közt olyan, aki ne hallott volna a „kémiai szabadgyökökről”, amelyek „rákot okoznak”.

A szabadgyökök keletkezése bonyolult és kiszámíthatatlan reakciók egész sorát indíthatják el a szervezetben, egyaránt károsítják a zsírokat, fehérjéket és a nukleinsavakat. A kémiai szabadgyökök túlzott termelődése végső soron mindig valamilyen betegségben nyilvánul meg. Ennek a legsúlyosabb formája a rákos daganat kialakulása.

glutation rendkívül fontos szabadgyök-semlegesítő molekula. Természetes állapotában néhány gyümölcsben és zöldségben, továbbá növényi és állati szövetekben fordul elő, nagyobb mennyiségben pedig a fehérjetartalmú ételekben található meg. A főzés csökkenti a glutation hatásosságát. A glutation testünk egyik legerősebb antioxidánsaként ismert anyaga, képes kisöpörni a szabadgyököket testünkből, és küzd azok károsító hatásai ellen. A test legerősebb gyógyító anyaga.

 

Ahogy öregszünk, védekező rendszerünk eme az alapvető anyagának szintje csökken. Addig a glutation hatástalaníthatja azokat a szabadgyököket, melyek összefüggenek az öregedéssel, és drámaian lelassíthatja annak folyamatát, és újjáépíti a roncsolódott sejteket. Ha hiányt szenvedünk a glutationban, akkor az öregedés folyamata felgyorsul. Hiánya először az idegrendszert érinti, mely koordinációs zavarokhoz, majd később felismerő-képességünk csökkenéséhez vezet. A jó hír az, hogy a kutatások roppant impozánsak és eredményesek eme erős antioxidánssal történő táplálék kiegészítés területén.

 

Mivel a glutation ilyen erős antioxidáns és immunerősítő, feltevések szerint segít megelőzni a rákot, különösen a májban, ahol a hatástalanított káros anyagok fő raktározása folyik. Több európai kutatóközpont nemrég azt állította, hogy a bizonyítékok erősen azt sugallják, hogy ez az antioxidáns további felderítést érdemel, mint az emberi test egyik potenciális daganat elleni gyógyírja. Minthogy kimutatták gyulladáscsökkentő hatását, felgyorsíthatja a regeneráció folyamatát intenzív edzés után, és az allergia ill. az arthritisz ellen is hatásos lehet. Kimutatták továbbá azt is, hogy erős méregtelenítő hatása van, és megvédi szervezetünket a nehézfémek, gyógyszerek, a sugárzás, a cigarettafüst, az alkohol és a szennyeződések káros hatásaitól. Hatásos lehet a vér és a máj rendellenességeinek kezelésekor is.

Működés közben emeli a daganatsejtek oxigén szintjét, ez okozza a rákölő hatásának legfontosabb kiváltó okát, hiszen az oxigén a daganatsejteket megöli. Az oxidánsok hatására maga is károsodik, de a glutation reduktáz nevű enzim azonnal helyreállítja. A glutation-reduktáz enzim nem fehérje hatóanyaga a szelén, mely bizonyítottan maga is hatékony a daganatok súlyosbodásának lassításában, valamint az ellenük való harcban.

A kémiai szabadgyökök fontos szerepet játszanak az öregedés folyamatában, a szervezet kollagén kötőszöveti rostjainak károsításában, a bőr ráncosodásában, víztartalmának csökkenésében. Fontos szerepet tulajdonítanak olyan központi idegrendszeri sorvadásokban, mint a Parkinson-kór, Sclerosis multiplex, Alzheimer-kór, stb…

 

Milyen daganatos betegségek esetekben javasolt a Glutation kúra:

 • Heredaganat áttéttel, vagy anélkül
 • Prosztata daganat
 • Hólyagdaganat
 • Májdaganat, epedaganat
 • Hüvely, méh, petefészek daganat
 • Lágyrész daganatok
 • Kiterjedt, sok apró áttétnél
 • Tüdődaganatok
 • Melldaganatok
 • Hasnyálmirigy daganat
 • Egyéb mirigydaganatok
 • Csontdaganatok
 • Béldaganatoknál (vastagbél, vékonybél, végbél…stb)
 • Gyomordaganatok
 • Érdaganatoknál
 • Áttéteknél feltétlenül javasolt !

 

TAD – Glutathion injekció

TAD injekció Európa összes országában használatos és törzskönyvezett készítmény. Németországban gyakran adják a kemoterápia kísérőjeként és önállóan, kemoterápia helyett is. (A német orvosi kutatások szerint erősen daganatpusztító hatású !)

Mellékhatásai nincsenek ill. nem ismertek.

TAD injekció 10 ampullás (600 mg / ampulla = 4 ml) egységcsomagokban kapható, ami tartalmazza a készítményt por formájában és a hozzávaló oldószert (4 ml – desztillált víz). Beadás előtt felszívjuk az oldószert és befecskendezzük a készítményt por alakban tartalmazó ampullába. A feloldódást enyhe rázogatással segíthetjük. Miután a folyadék egységessé vált, azt felszívjuk a fecskendőbe és máris beadhatjuk a betegnek intravénásan, vagy muszkulárisan.

 

Gyártó : Biomedica Focama Industria Chimico-Farmaceutica S.p.A (Ita)

 

 Adagolása :

Megelőzésre, egészség fenntartására – 4-5 ampulla, heti 2 alkalommal.

Meglévő problémánál, alapesetben – Naponta 2 ampulla egyben beadva, intravénásan, vagy muszkulárisan, 25 napon keresztül. Ehhez a dózishoz 5 doboz elegendő.

Súlyosabb esetben – Naponta 3-4 ampulla egyben beadva, intravénásan, vagy muszkulárisan, 25 napon keresztül. Ehhez a dózishoz 7-10 doboz elegendő.

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tad Tationil /glutation/ folyadék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük