VerMix Sebkezelő

3000,00 Ft

Hűsítő keverék sérült bőr ellátására
A sérült bőr kezelésére való készítménynél a gyors gyógyító hatás a termékben lévő természetes anyagok egymás hatását fokozó tulajdonságának eredménye.

A termék megalkotásának előzménye:

Az emberi élet velejárója hogy a bőr számtalanszor megsérül, a sérült bőr nem, vagy nem helyes kezelése miatt a sérült bőrfelület elfertőződhet, súlyos helyi, esetlegesen az egész szervezet számára is súlyos kórkép alakulhat ki. Sebkezelésre számos készítményt ajánlanak. Az antibiotikumok hátránya, hogy a gennykeltő baktériumok ellenállóvá válnak ezek hatására, azon kívül allergiás reakciók is felléphetnek. Például a jódtartalmú fertőtlenítő szerek pajzsmirigy problémával küzdőknél nem is alkalmazhatók. A sebkenőcsök a bőrfelületet elzárják a levegőtől és csak csekély mértékben, hűsítenek. A meleg, nedves felület ugyanakkor teret biztosít a gennykeltő baktériumok szaporodásának.

A VerMix Sebkezelő, Hűsítő keverék folyékony állagú, erősen fertőtlenítő, szárító és gyulladás ellenes hatása miatt a különböző sérülések (dörzsölt-, horzsolt-, zúzott-, égési felület-sérülések, karmolások, csalánkiütés) gyors és hatásos ellenszere.

Természetes anyagokat tartalmaz, nincs konzerváló, se színező anyag benne. Enyhe nyugtató hatás érdekében tartalmazhat levendulát. A szuszpenzió használat erősen felrázandó. Naponta többször használandó.

Összetétel: aqua destillata, ethyl alcohol, czinkoxide, talcum,  acidum salicylicum, camphor, lavandula extract

nye.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VerMix Sebkezelő” értékelése elsőként