Csillagánizs /vírusölő/ kapszula

(1 vásárlói értékelés)

7.000 Ft

Kategória:

Leírás

Csillagánizs 600 mg-os kapszula – a vírusok ellen

A csillagánizs (Illicium verum) a Schisandraceae családba tartozó Illicium nemzetség legismertebb növényfaja. Egyéb elnevezései: csillagos ánizs, kínai ánizs vagy ánizscsillag. Igen kellemes, a Magyarországon ismertebb, de tőle rendszertanilag távol eső ánizshoz (Pimpinella anisum) hasonló aromájú, de annál valamivel erősebb illatú, édeskés ízű, Dél-Kínában őshonos gyógy- és fűszernövény, több étel- és italkülönlegesség neki köszönheti különleges ízét és illatát.

 

 

Rendszertanilag távol áll az ánizstól, de zamatuk hasonló, ám csillagánizs illata és íze kissé erőteljesebb. Neve termésének alakjára utal, amely nyolc, sugarasan elhelyezkedő tüszőből áll, s bennük egy-egy 3-4 mm nagyságú mag fejlődik.

A még éretlenül megszárított termést alkalmazzák fűszerként, mivel az illóolaj ennek falában, nem pedig a magokban található.

 

A hagyományos kínai orvoslás és most már az európai felvilágosult orvostársadalom is ajánlja elsősorban reumatikus fájdalmak enyhítésére, görcsoldó hatása miatt. Szélhajtó, ízjavító hatása miatt, ugyanakkor  gyomorerősítő, étvágyjavító is egyben.

A kínai orvoslás a megelőzésre is kiemelt hangsúlyt fektet, ezért az influenza elleni védekezés során is előnyben részesíti a természetes gyógynövényeket és ezek között kiemelt helyen ajánlja a csillagánizs fogyasztását az immunrendszer megerősítése érdekében és az esetleges vírusok semlegesítése miatt.

tamiflu nevű influenza elleni antivirális gyógyszer hatóanyaga a növényből is előállítható sikimisav. Influenzajárványok és pánik esetén többszörösére emelkedik a tamiflu értékesítése. A kutatók egyöntetű véleménye, hogy az influenza vírusok egyik legbiztosabb ellenszere lehet.

További nagyon bíztató kutatások folynak más ismert vírusok esetében is, hogy a csillagánizs hatékonyságát vizsgálják és bizonyítsák.

 

 

Adagolása :

Megelőzésre : Naponta 3X1 kapszula

Meglévő infekciónál : Naponta 3X3 kapszula

Súlyosabb infekciónál : Óránként 2 szem (maximum 6 órán keresztül!)

 

A készítmény nem okoz mellékhatásokat, nem lehet túladagolni!

 

 

Szállítási idő : 3-5 nap

 

 1 doboz /Ára : 7.000 Ft

 

 

 

Csillagánizs /vírusölő/ kapszula termékről 1 értékelés

  1. Penczner Csilla

    Fantasztikusan jól működő termék, bátran ajánlom. Tegnap reggel leverten ébredtem, rossz közérzettel. Szédelegtem, ment a hasam. Szinte végig aludtam a napot. 2 óránként vettem be 2 szemet. Mára csak a hasmenés maradt. Nem tudom, hogy ez covid volt-e, de nincs is jelentősége. A lényeg, hogy rövid időn belül csodát tett.

    • Berekai Judit

      Ez rendkívül jó hír, kedves Csilla!:) Köszönjük mindennek a megosztását. Valóban igaz, miszerint fűben-fában orvosság, melyet már a dédanyanyáink is jól beváltan alkalmaztak, csak nem szabad elfelejteni ezt az ősi tudást, és folyamatosan tanulni..

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük