Barion Pixel
Keresés

Hogyan mentesüljünk a káros földsugárzástól?

Hogyan mentesüljünk a káros földsugárzástól?

Káros földsugárzás:

Emlékszem a szép nyári napra, amikor hosszú kényszerkihagyás után, tavaly nyáron végre újra kilátogattunk a nyár egyik kihagyhatatlan és felemelő eseményére, az ’Everness’ fesztiválra, ahol mindig újjászületik a város zajából odatévedt érkező.

A színes forgatagban, szinte lehetetlen volt nem észrevenni egy központi helyen lévő sátort, ahol a hatalmas, szembetűnő ’gong’-on kívül, bizonyos üvegfelületekre érdekes módon voltak elhelyezve különféle méretű, lekerekített kis kerámia alakzatok, melyek igencsak felkeltették az érdeklődésemet. 

 

No persze nem hagyhattam ki, hogy oda ne menjek a sátor szélén magabiztossággal ücsörgő úriemberhez, aki rendkívül megnyerő nyugalommal röviden ismertette saját találmányát, melyre -elmondása szerint- egyre több a megerősítő visszajelzés, így természetesen nem kellett rábeszélni, hogy megtapasztaljuk az élmények megfoghatatlanját.

Semmi más dolgunk nem volt, mint az üvegfelületen könnyedén ácsorogva, átérezni a különleges ’dob’ hangján kívül, a kis alakzatok által keltett érzetekre figyelni és átadni magunkat egy megfoghatatlan, kellő finomsággal átitatott, lágyan átölelő élménynek.

Nehéz leírni a megnevezhetetlent, de mindez egy téren és időn kívüli, érdekes áramlásélményt is magával hozott, melynek meglepően mély átéléssel tudtam átadni magam.

Arra eszméltünk, hogy a vibráló gondolatok és rezgések elillantak és egy teljesen új -sajnos csak ritkán tapasztalt- kicserélődött lélekkel csodálkoztunk rá a körülöttünk lévő világra, de legfőképp arra, hogy mi is történhetett e rövid időben, mely ilyen mágikus élményben részesített minket?

Persze teljesen más hallani az úr által elmondottakat, mint saját magunk által megtapasztalni az élményt – melyet feltételezem, hogy ki-ki a maga nyitottságán és a megélési képességeihez mérten tud csak észlelni – no de valójában mi is az az élmény, amit mindannyian hasonló módon vagyunk képesek megélni?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Radieszt%C3%A9zia

Miként egykori kedvenc professzorom is tanította a Buddhista Főiskolán– a szánkhja filozófia részeként- hogy mindenki a saját maga tudatának a kivetülése, avagy szubjektív lényekként, egyéni szűrőinkkel fordítjuk le a külvilágot és a minket ért hatásokat.

Egy dolog viszont úgy tűnik, kétségtelen: e különös tapasztalás visszajelzéseinek tekintetében valamelyest igen hasonlatosak az élmények, melyek után, egy biztos:

 a’szeánsz’-on átesettek mindegyike egy jóval békésebb, harmonikus érzettel, feltöltődve szemlélte a külvilágot.

De vajon mi a titka a fura kis alakzatoknak, melyek elősegítik a lelki nyugalmat és a vele járó, kellő feltöltődést?

E rendkívül könnyű és esztétikus szerkezet nem tesz más, minthogy semlegesíti a minket érő káros, föld- és elektromágnes sugárzásokat.

Különleges anyaga és esztétikusan lágy, jurta formájánál fogva fejti ki hatását – hiszen még anno arra figyeltek fel, hogy valamiért a jurtákban nem létezik káros földsugárzás, miáltal rendkívül jótékony hatású e különös kis építményekben való tartózkodás, ahol minden jelenlévő feltöltődik jótékony, egészséges energiával. 

Ezáltal számos kutatás is bizonyítja, hogy a jurtában élő emberek mentesülnek bárminemű káros földsugárzástól, melyben rejlik e magyar találmány egyedisége.  

Manapság ’sajnos’ csak keveseknek adatik meg a jurtában való élet esélye, de a természet adta lehetőségeinket kihasználva, arra már van mód, hogy otthonainkat egy tiszta, zavartalan energetikájú, tiszta szentéllyé varázsolhassuk.

További információért kattints a linkre:

https://napimuzsa.hu/termek/hungral/

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek