Barion Pixel
Keresés

Ki volt az idei divathét fő attrakciója?

Mert a fontos dolgokról többször írunk!

Egy korábbi cikkben volt már szó a Főváros egyik elit, a Kempinski Hotelben megrendezett VIP festménykiállításról. Idén tavasszal egy üde színfolt, a lengyel származású festőművész, Tomasz Piars kiállításmegnyitóján jártunk.

Az impozáns hall-ban láthatóak a színes műalkotások szemet gyönyörködtető festményei. 

Immár, a hagyományokhoz híven, a kiállítás megnyitó után a hölgyek, urak megelégedésére  a NAVONA Fashion couture divatbemutatója lengte be az aulát!

A fenntartható divatmárka 28 éve szezonról szezonra tervezi, és készíti el az egyedi ruhákat, mindezt természetes alapanyagokból, a jólszabottság érzetével. A bemutató sztár fellépő Vendége Balázsovits Edit színművésznő volt, akit Megla Rózsa tervező kért fel e jeles napra. 

A nagyszabású helyszín, a tér, a hangulat itt mindig önmagáért beszél, melyhez legkönnyedebb természetességgel, kitűnően passzolnak a NAVONA ruhák és kiegészítők letisztult darabjai.

A városi elegancia és az alkalmi viseletek elengedhetetlen darabjai tárultak a nagyközönség elé. 

A kellően finom, nemes anyagok, a légies vonalak, a lágy színek megannyi árnyalatában keltek életre a ruhákban. Amikor belebújunk egy NAVONA ruhába, akkor érezzük csak igazán, hogy egy ilyen darab igazi műalkotás, mely szinte kivétel nélkül elvarázsol és valósággal elcsábít. 

Nagy boldogság számomra, hogy mindezt  testközelből tapasztalhattam meg egy legutóbbi művészeti díjátadón, ahol konferáló háziasszonyként debütáltam  egy hosszú, fehér NAVONA ruhában – mely jóval több volt számomra, mint egy gyönyörű ruha.

Mindez nem is meglepő, hisz a márka megálmodója, Megla Rózsa egy finom, éteri jelenség, aki életet, ill. lelket lehel minden egyes darabjába.

A ruháiba bújt hölgyek mindegyike osztozik azon, hogy a ruhát felvenni, abban megjelenni egy egészen sajátos életérzés

Alább néhány képeket a rendezvényről, egy kis ízelítő gyanánt a Navona világából, mely talán még a fotókon is átjön.

Másik izgalmas hír, a néhány hete lezárult Budapest Fashion Week-et a NAVONA Fashion  24/ ss kollekciója nyitotta  meg.  A grandiózus bemutatóról elmondható, hogy a Divathét méltó, felejthetetlen show-ja volt.

lendület nem áll le, hamarosan hírt adunk a 8. GLOBAL SUSTAINAINABLE FASHION WEEK-ről, ami mellett készül a megújult NAVONA weboldal, és Instagram felület, mely alap grafikáját egy lelkes, fiatal ambiciózus csapat a uMix3D kollaborációban készítette. A fő feladat nem kisebb, mint az innováció a divatban, erre az új start-up és a NAVONA együtt készül egy debütáló, egyedi fejlesztéssel.  

Lágy vonalak, finom elegancia, egyedi nő iruhák, ez nem is lehet más, mint NAVONA! www.navona-fashion.com

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek