Barion Pixel
Keresés

Fesztiválok fesztiválja, avagy mitől oly más az ‘Everness’?

Fesztiválok fesztiválja, avagy mitől oly más az 'Everness'?

Soha nem felejtem azt a csodás nyári napot, amikor néhány évvel ezelőtt, kedvenc főiskolai tanárom meghívására, először csöppentem ki a Balaton partján tartandó Everness fesztiválra, mely azonnal teljesen magával ragadott, való idill visszagondolni minden percére.

Már a kapun átlépve egy különleges, elvarázsolt világba csöppentünk, egy egészen más ritmusú, időn kívüli létezésbe, hol a külvilágtól mentesen, egy sokkal emberibb, természetes létforma lengett körül minket.

Egy letisztult, könnyed és magától értetődő világ, ahol az idő és a téren kívüli lét ereje még azokra is hatással van, akik nem különösebben nyitottak az efféle, más dimenziójú élményekre.

https://www.evernessfesztival.hu/

Az Everness fesztivál egy egészség- és spirituális alapokra épülő, nagyléptékű megmozdulás, ahol a különböző sátrak és programok arzenáljában, mindenki megtalálja a számára legtesthezállóbb érdeklődési területét.

Számtalan testi-lelki jólétet érintő téma, előadás, program és szórakozás várja a lelkes, nyitott hallgatóságot, melyből szerencsére soha nincs hiány.

Valódi zarándoklat érkezik évente a Balaton partra, ahol a tó magával ragadó közelsége méltó helyszínként szolgálja a nagyvárosi létet és a rohanást megelégelő, éhes közönséget, melyet sok hasonló gondolkodású és szellemiségű ember közössége koronáz meg.

Mintha egy nagy családba csöppenne a látogató, felidézvén ezzel az ősi, koloniális létformát, melyet mindmáig a genetikánkban őrzünk.

A balzsamos balatoni levegőben nehéz leírni ezt a minden kritikától mentes, előítéletek nélküli, fesztelen szabadságot, amiben mindenki otthonosan mozog.

Azóta is minden nyár elmaradhatatlan részét képezi ez a valódi kikapcsolódást és a legmélyebb ellazulást ígérő program, mely folyton megújuló, bővülő volta miatt, számtalan új arcát mutatja. 

Ebben a különös szellemiségű létezésben, öröm látni az emberek sokszínűségét-  a mindennapokban sajnos egyre kevésbé látható-  gondtalan arcokat és azt a láthatatlan összetartozást, mely évről-évre, egyre több embert fogad magába.

Sajnos a járványbotrány révén, tavaly nélkülöznünk kellett e különleges programot, idén viszont hatalmas örömmel, az utolsó pillanatban véltem felfedezni, hogy rendhagyó módon mégis megtartatik mindez, ezúttal a nyár utolsó hétvégéjén.

Ezúttal sajnos csak egy röpke délután erejéig állt módunkban betérni, de már ez a néhány óra is felért egy valódi felüdüléssel.

A hely szellemében való önfeledt bóklászásunk közepette, volt szerencsénk egy egészen egyedi, számomra ezidáig ismeretlen magyar találmányra bukkanni.

Ez pedig egy mindennemű káros rezgést és földsugárzást közömbösítő kicsi és különleges, lekerekített piramis alakú eszköz, mely ráadásul nagyszerű egyensúlyozó, energetizáló hatással is bír.

Ez a Hungrál nevű, 3 féle méretben elérhető, formás kis csodaszerkezet a geopatikus sugárzások harmonizálásával szünteti meg a káros impulzusokat, oldja fel a kialakult blokkokat és direkt módon képes az emberi test alacsony rezgését sejtszinten is egészséges szintre emelni.

A feltalálóval való kellemes beszélgetés után, a helyszínen, egy-egy rövid kezeléssel azonnal kipróbálható volt 5 nyugodt percet, ezen különleges formájú alakzatok közelében töltődni,  melynek egy rendkívül érdekes, feloldozó és energetizált érzés  lett az eredménye.

https://hungral.hu/

Nincs könnyű választás a számtalan stand és látnivaló, jóga, transztánc, meditáció, pszichológiai előadás, párterápia, masszázsok, asztrológia, és ennél még többet is ígérő rengetegben, de hazajövetel előtt még az ősi, ún. gyógyító, köpölyöző technika sokoldalú hatását is kipróbálhattam, mely méltó zárása volt ennek a csodás délutánnak.

Mindez pedig a budapesti Flowzone egészségközpontnak köszönhető, akik rendkívül sokoldalú, minden igényt kielégítő kínálattal nyitnak a XXI. század túlterhelt embere felé.

Az egészségmegőrzés fő elemei, a táplálkozástudomány, testsúlycsökkentés, reflexológia, önismeret, női jóga, coaching, stresszkezelés, pszichológia, életvezetés, számtalan kiváló masszázs és nem utolsósorban a számomra is új, ’access bars’ két formája is megtalálható a repertoáron. Legszívesebben ebben a sorrendben próbálnám ki egytől-egyig szinte mindet, oly izgalmasan hangzik, de egy biztos:

amint ez utóbbit kipróbálom, feltétlenül beszámolok az eredményéről, mert már a helyszínen lévő nagyon kedves hölgy elmondása, ill. némi utána olvasás is teljesen felcsigázta a fantáziámat.

https://flowzone.hu/

Végül ezúttal is feltöltődve, de kissé bánatosan, idő előtt voltunk kénytelenek a helyszínt magára hagyni, de kizárólag abban a megnyugvást ígérő tudatban, hogy jövőre egészen biztos, hogy ugyanitt találkozunk!

Úgy vélem, hogy az igény ezúttal talán nagyobb volt rá, mint valaha, így köszönjük a szervezőknek a kitartást, a hitet, a találékonyságot és nem utolsósorban a bátorságot, hogy a legnehezebb idők közepette is meg tudták mindezt valósítani.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek