Barion Pixel
Keresés

Moet Hungary, avagy hol bulizhatunk titokban Budapesten

Péntek éjjel egy nagyszabású Moet party-n volt szerencsénk egy kedves barátnőmmel részt venni, mely egy háromnapos hazai Moet Chandon kampány folytatása volt.

Egy neves hazai divat-blogger, a Festy meghívására történt mindez, és olyan hirtelen jött az egész, hogy észbe kapni sem volt időm, ugyanis közös barátnőnk csak péntek este 9 órakor állt elő eme hirtelen ötletével, így a kezdeti bizonytalanságot azonnal eloszlatta a jól hangzó VIP party ajánlata.

https://festyinstyle.blog.hu/

Míg Festy-ék egy üzleti vacsoráról érkeztek az ’Ötkert’ nevezetű belvárosi szórakozóhelyre, mi 11 óra után nem sokkal értünk oda, ahol azonnal tárt ajtók keretében, egyfajta díszkísérettel és fotósok hada közepette sétáltunk fel a ’Secret room’nevű legfelső szintre, ami egyéb napokon is zártkörű eseményeken, kizárólag válogatott vendégkört fogad.

Rendkívül izgalmasan indult az este, amint áttörve az alsó szint szórakozóhely tömegén, egy belső, elvarázsolt labirintus szűk lépcsőin lépdeltünk felfelé

Ide felérve, egy teljesen elvarázsolt világ fogadott.

A mozaik és a tükrök bűvöletében a tánctér bejáratának oldalánál, azaz pár lépcsővel felette volt egy elszeparált, kényelmes kanapés rész, ahová terelődtünk az elsőre is igen tetszetős zenei élmény, a Dj rendületlen, önfeledt játéka közepette.

Körül nézve azonnal meg kellett állapítanom, hogy a hely elsőosztályú, az emberek igényes külsejűek, a Dj zenéje pedig meghaladta elvárásainkat, és az első pillanattól szinte mindenki táncra perdült.

Nosztalgikus érzéseim támadtak, mintha távol kishazánktól, a Világ egy teljesen másik pontjában lennénk, mely igen felszabadító érzés volt, hisz néhány ismerős arc kivételével, szinte mindenki külföldi volt körülöttünk.

Pár perc elteltével már hoztak egy hatalmas tölcsér alakú pezsgőtartóban az első óriáspezsgőt, melyet gyönyörű, nagyméretű aranyszínű kelyhekben szolgáltak fel az asztalunkra.

Rövid idő elteltével már jött a következő kör, szintén elsőosztályú tálalásban, melyet nagyra értékeltünk, hiszen a nagy tánc hevében a pezsgő rendíthetetlenül fogyott.

Körül tekintve csupa szép ember vett körül minket és mindenki felszabadultan táncolt, egymásra aggatva a jóhangulatot.

A pezsgőkör legalább háromszor megismétlődött, majd a következő szervírozással pedig már egy vödörre való Belvedere vodka érkezett az asztalunkhoz, jéggel és narancsleves körítéssel tálalva.

A hangulat fokozódott, egyre többen érkeztek, mi pedig leállíthatatlanul táncoltunk tovább hajnali 4-ig, majd -bár a partynak még nem volt vége- lassan hazafelé vettük az irányt, megállapítva azt, hogy ilyen jó hangulatú partyn már rég volt alkalmunk bulizni, és hogy mindannyiunkra ránk fért már ez a kis Moet kiruccanás..

Köszönjük Festy-nek a meghívást, és reméljük lesz még alkalmunk együtt bulizni!

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek