Kangen Leveluk SD501

1233280,00 Ft

A végső otthoni felhasználási modell (2780 € +16% áfa) A termék megrendelése előtt, kérjük küldjön egy emailt számunkra, hogy mielőbb felvehessük Önnel a kapcsolatot, majd email-ben megküldjük a demo anyagot, hogy a nagy döntés meghozatala előtt ellássuk Önt kellő információval, hogy testközelből is megismerhesse, kipróbálhassa a legújabb japán csodagépet /hello@napimuzsa.hu/

A Leveluk SD501 a legnépszerűbb otthoni modell, és tökéletes gép Önnek és családjának. Ez az iparágban vezető gép kényelmesen csatlakozik a konyhai csaptelephez, és elegendő ötféle típusú Enagic® vizet generál (lásd lent), amelyet megoszthat a közösségével és a szeretteivel. Noha hihetetlenül nagy teljesítményű, az SD501 nagyon kompakt és kiválóan alkalmas a konyhai szekrényhez is. A teljes értékű LCD képernyő vonzó és egyszerűen kezelhető. Az SD501 az Enagic „zászlóshajója” modellje, mivel további stabil oxigént és magasabb negatív ORP-szinteket biztosít. Az összes 501 modellhez hasonlóan az SD501 innovatív elektrolízis technológiát alkalmaz, 7 platina bevonatú, 99,97% tisztaságú titán elektródlemeztel.

Leírás

Az életadó, kristálytiszta ionizált víz

Napjainkban, amikor már az egész Föld túlszennyezett, vegyszerekkel teli, aminek szinte mindenhol, óhatatlanul ki vagyunk téve. Az ártó és szennyező hatások sokaságának többnyire épp a legfőbb kincsünk, az egészségünk látja kárát. Ezért óhatatlanul fontos, hogy valamelyest megőrizhessük azt a külső-belső tisztaságot, mely az ember legalapvetőbb igénye és minden harmonikusan működő szervezet alapja.

Most, amikor ennyi kétes minőségű termék, beazonosítatlan palackozott víz, és csapvízre kényszerülnénk, talán még sohasem volt rá ekkora igény, hogy valahonnan kinyerjük azt a makulátlanul tiszta, magas minőségű tápláló vizet, melyre minden élő szervezetnek a legnagyobb szüksége lenne.

Erre kínálja a manapság létező legtökéletesebb megoldását a ’víztisztítók királyának’ méltán nevezett készülék, mely az egyetlen olyan japán csodatechnológia, mely a makulátlan tisztaságú víz mellett az ionizáló folyamatnak köszönhetően egy teljes sejtregeneráló programmal gazdagítja azt.

Joggal mondható, hogy minden háztartás elengedhetetlen kelléke kéne hogy legyen ilyen készülék, melyen több programon szabályozható, hogy épp milyen minőségű vizet szeretnénk kinyerni. Az iható kangen vizen kívül a ’szépségvíz’ az, mely a bőr ph-jának a legideálisabb kémhatású vizet adja ki, illetve a mindennemű fertőtlenítés és takarításhoz is kiváló savas víz, melynek használatával kiküszöbölhető bárminnemű szükségtelen, takarításhoz használatos vegyszer.

Elektródalemezek: 7
Lemezméret: (mm)135 x 75
Negatív ORP: (mV)-800
pH-tartomány: 2,5 – 11,5
generál: 5 vízfajta
Teljesítmény: (W)230
Teljes tömeg: (kg)6.3
WHD méretek: (mm)264 x 338 x 171
Termelési sebesség: (l / perc)
Kangen Water®: 4,5 – 7,6 Savas víz: 1,5 – 2,6 Erős savas víz: 0,6 – 1,1
Egyszerű használat: Teljesen automatikus, nagyon egyszerűen kezelhető
Nyelvek: angol
Garancia: (év) 5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kangen Leveluk SD501” értékelése elsőként