Barion Pixel

Napindító zabkása szezonális gyümölccsel

Napindító zabkása szezonális gyümölccsel

Kezdjük a napot ezzel a kimondottan szezonális mennyei finomsággal, az epres zabkásával, melyben a késő tavasz minden finom aromája benne van.

Nincs más teendő, mint egy fél bögrényi zabkását forró vízzel /akár laktózmentes vagy gabonatejjel/ leforrázni, majd ha kihűlt, ízlés szerint hozzáadni a gyümölcsöt, a mézet, esetleg bármely más magot, fűszereket.

A csúcserő fokozása érdekében ajánlott egy kis kurkumát és fahéjat beletenni, melytől még pikánsabb és annál egészségesebb lesz a reggelink, melyet én rendszerint délben fogyasztok előszeretettel.

A tavasz minden zamatát kihasználva, ajánlott egy kis mennyei friss akácvirág a tetejére, melytől igazán pikáns lesz..

Jó étvágyat!

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek