Barion Pixel
Keresés

A csodálatos méhpempő 7+1 áldásos hatása

A csodálatos méhpempő 7+1 áldásos hatása

Évekkel ezelőtt, bio bolt-béli barangolásaim közepette fedeztem fel a csodálatos méhpempő nevű, mini tégelyben lévő kis elixírt, mely hosszú ideig nagy kedvencem lett.

Elsőre meglepett a kis mérethez képest magasnak tűnő ár, de mivel erősen koncentrált hatóanyagtartalma révén, igen elenyésző mennyiség ajánlott belőle – majd a hatását tapasztalva sem voltak többé kétségeim a tiszta minőséget illetően, egyszóval felülmúlt minden várakozásomat.

Az egészségmegőrzésen kívül számos, már kialakult tünetegyüttes esetén is kiválóan alkalmazható, és úgymond ’ott segít, ahol baj van’ -így egy biztos:

megér egy misét, melyről szinte mindenkinek tudnia érdemes, akinek bármit is jelent az egészsége.

Aki még nem tudná pontosan beazonosítani e különlegességet, hogy mi is ez az erősen savanykás, gyöngyházfényű, zselészerű anyag, íme néhány fontos információ minderről:

Mi is valójában ez a csodálatos méhpempő?

Bármilyen furcsán is hangozzék, de a méhpempő maga az aktív, dolgozó méhek garatváladéka, mellyel a megszülető méhek az első három napban táplálkoznak, és ami később már kizárólag csak a méhkirálynő táplálékát teszi ki -aki életkoránál, méreténél és termékenységénél fogva, köztudottan kiemelkedik a méhek közül.

A kutatók figyelme azonnal ráirányult, miáltal be is bizonyították az ember testi-lelki egészségére mért, számtalan kiváló, jótékony hatását.

A tudomány jelenlegi állása szerint, mindez az egyetlen olyan természet-adta különlegesség,  mely összesen több, mint 150-féle biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, melynek egy része vízből és fehérjéből áll.

Ezenkívül vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, zsírsavak, enzimek, cukrok és pro-hormonok is megtalálhatóak benne.

Tudományos megállapítás, hogy különleges összetételének köszönhetően, a saját céljainak megfelelő hormonokat képes előállítani belőle az emberi szervezet:

legyen szó progeszteron,- inzulinról, vagy bármilyen, a szervezet számára legszükségesebb összetevőről, egy rendkívül intelligens anyagról van szó.

Alább a csodálatos méhpempő 7+1 áldásos hatása:

1.Immunerősítő és teljesítőképesség fokozó, mely még a krónikus fáradtságot is leküzdeni hivatott, mely a hétköznapok kihívásaihoz, vagy akár a sportteljesítményhez is elengedhetetlen.

2.A hormonképzést fokozó és kiegyensúlyozó hatásának köszönhetően, a szervezet mély pihenéséhez szükséges melatonin nevű alváshormon termelését is serkenti, mely a regenerációhoz és a testi újjászületéshez nagymértékben hozzájárul.

3.Méregtelenítő és regeneráló hatása szintén jelentős, és az inzulintermelésre is rendkívüli hatással bír, miáltal fogyasztása kimondottan ajánlott cukorbetegség esetén.

4. A benne lévő 10-HDA nevű anyagnak köszönhetően, erős antibakteriális, vírus és gombaölő hatású, mely külső fertőzések megelőzésére és kezelésére is kiváló, miáltal még a problémás bőr külső-belső kezelését is nagymértékben elősegíti.

5. Támogatja a sejtkárosító szabadgyökök megkötését, melynek bárminemű, komolyabb betegség megelőzésében is fontos szerepe lehet.

6. Természetes hormonpótlóként, mind a menstruációs problémák és a meddőség ellen is ajánlott kúraszerű alkalmazása.

7. A benne található acetilkolin nevű -a központi idegrendszer ingerületátvivő anyagának köszönhetően – a koncentrálóképesség és a memóriafunkciók javításával, az agyi funkciókra fejti ki jótékony hatását, így még súlyosabb idegrendszeri betegségek, mint pl. Alzheimer esetén is jelentős javulás mutatkozott.

8. Erősen gyulladáscsökkentő összetevőinek hála, akár idősebb kori porckopás, artritisz, vagy kínzó ízületi gyulladás esetén is nagyon hatékony lehet.

Számtalan leírás, kísérlet-kutatás és szakirodalom témája e csodaanyag, így viszonylag kiemelkedő ára ellenére is érdemes kipróbálni, hiszen egyet soha nem felejthetünk: amennyiben az egészségről van szó, úgy semmi nem lehet túl drága.

Amennyiben te is ismered és próbáltad már ezt az életelixírt, oszd meg velem, örömmel várok minden ezirányú személyes tapasztalatot, köszönöm!

https://honeyhill.hu/?gclid=CjwKCAjw1ICZBhAzEiwAFfvFhPqxQfQGxzAp1HM1TPBE4mNhivFGTDBxkDKzJ4BVqIY7Hm8jD8RnJBoCK74QAvD_BwE

https://napimuzsa.hu/eletmod/melyik-a-reggeli-vizivas-osi-japan-modszere/

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek