Barion Pixel
Keresés

Kedvenc nyári fesztivál memoár, avagy mit adott nekünk az ‘Everness’..?

Kedvenc nyári fesztivál memoár, avagy mit adott nekünk az Everness?

Így november tájékán úgy vélem, érdemes lenne újra felidézni régmúlt nyár forró emlékeit, így mi más is jutna eszembe, mint az utóbbi, mégis oly távolinak tűnő nyár egyik legfelejthetetlenebb fesztiválja, az örök ’Everness’ fesztivál, mely idén ismét a Siófok-Sóstó kempingben került megrendezésre.

Jómagam valahogy mindig is úgy vártam az év e felhőtlen részét, amikor a nagyvárosi konvenciókat végre ledobálva, ismét részesei lehetünk a fesztelen forgatagnak, oly jó volt ebben a könnyed, valódi kikapcsolódást és elmélyülést ígérő, színes programsorozatban elmerülni.

Az örök Everness fesztivál:

A kemping egésze kellő teret biztosít a számtalan különböző sátor és az ott zajló önismereti, fejlődést, életminőséget és a közérzetünket javító programnak, ahol néha azt sem tudja az ember, hogy hova kapja a fejét, annyi érdekesség történik és ahol minden korosztály és érdeklődési kör megtalálhatja a maga számítását.

A lélekvidító repertoár évről-évre folyamatosan bővül, így nyaranta vár ránk néhány új meglepetés, mindemellett a jól bevált dolgokat is kész felüdülés e remek helyszínen, e különleges aurában újra megélni.

Ilyen részemről a jóga, csi kung, a thai-chi, az öröm- és transztánc, mely a fesztivál egyik kihagyhatatlan része, mely még azokat is magával ragadja, akik egyébként földönkívülinek érzik magukat ebben az elvarázsolt közegben.

Kedvenc helyszíneim egyike az az energetikai megtisztulást ígérő sátor, ahol a pillanatnyi energiaállapotunk gyors bemérése után, különleges színű és alakzatok által körülölelt csodaszőnyegen kb. 10 percet teljes odaadással időzve, valódi könnyed feltöltődést élhetünk át, miközben a ’gong’ nevű hatalmas dob mindenünket átjáró rezgését hallgatjuk.

E különleges fejlesztésű technológia alapja az a természetben évezredek óta megtalálható formára épül, melyet a piramisokhoz hasonló, nagyon magas rezgésszámú energia jár át, mely nem más, mint a jurta lágyan kerekített formavilága.

Az ebben rejlő lehetőség pedig egy magyar feltaláló által kifejlesztett találmány, melynek kis alakzatát az életterünkbe építve, a káros föld- és egyéb, minket érő sugárzások közömbösítésével, rendkívül jótékonyan hat a környezetünk egészére.

Jómagam is rendelkezem már ezzel a Hungrál-nak nevezett, esztétikus kis agyag csodaformával, miáltal még az otthoni szkeptikusok számára is érezhető valami megmagyarázhatatlanul pozitív változás az élettérben és az éjszakai alvást illetően.

https://napimuzsa.hu/termek/karos-foldsugarzas-harmonizalo-szerkezet/

Másik jól bevált helyem pedig a Flowzone sátra, akik egyenesen Bp-ről, zuglói központjukból hozták magukkal a testi-lelki feltöltődés minden csínját-bínját, így ezúttal a számtalan jóllétet ígérő lehetőség közül, ezúttal a forradalmian új -egy magyar hölgy által továbbfejlesztett anti-aging arcmasszázst volt szerencsém kipróbálni, melyet mondanom sem kell, hogy eszméletlenül élveztem.

https://flowzone.hu/

Mindezek után nem állhattam meg, hogy a ‘Shiaka hangja’ nevet viselő sámándobok igéző hanghullámai ne csábítsanak egy különös sátorhoz, ahol rengeteg felszabadulást ígérő program közül, ezúttal a Pap Judit által vezetett családállítást – mint ősi, berögzült családi minták feloldását megcélzó, vezetett módszert próbáltam ki a veszprémi Lux Aurea nevű lélekhangolónak köszönhetően, mely egészen új megvilágításba helyezett néhány dolgot számomra és nem utolsósorban, valódi megkönnyebbüléssel léptem ki onnan.

https://www.facebook.com/search/top?q=shiaka%20hangja

A másik igazán kedves és elmélyült relaxációt hozó programja az idei év egyik kiemelt vendége,  a tibeti Chumba Lama tartott nagy sikerű, egészen egyedi  jógaórát, ahol rendkívül hasznos, eddig ismeretlen napi trükkökkel gazdagodhattunk az egészségmegőrzés területén. MIndezt oly természetes és magától értetődő könnyedséggel és humorral fűszerezve, hogy telt házas óráin alig lehetett elférni.

Mindeközben volt szerencsém belehallgatni egy nagyon kedves ismerősöm, Bodor Böbe színész-rendezőnő Szepes Mária mágiasorozatának előadásába, mely egészen új dimenziókat nyitott meg előttem.

A fesztivál utolsó napján végül már lemaradtam a terveim között szereplő talpmasszázsról és az ’Esteni’ sátrában zajló, rendkívül hatékonynak mondott fül akkupunktúráról, így mindezt az elmaradást igyekszem jövőre pótolni.

https://esteni.hu/

No nem is kell túl sok indokot találni ahhoz, hogy tudjam, jövőre is egész biztosan ott a helyem!

https://napimuzsa.hu/eletmod/hogyan-mentesuljunk-a-karos-foldsugarzas-tol/

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek