Barion Pixel
Keresés

Mi a gyógyító ivóvíz legfőbb titka?

Mi a gyógyító ivóvíz legfőbb titka?

Még javában tombol a nyár, és az elmúlt hetek rekkenő hőségének köszönhetően mi másról is írhatnék, mint a Világ legegyszerűbb, létezésünket meghatározó anyagáról, a vízről.

https://napimuzsa.hu/eletmod/71-leguditobb-izesitett-viz-nyari-hoseg-idejen/

Teszem mindezt egy egészen friss és épp most induló, a ’Legjobb’ elnevezéssel bíró sorozat keretein belül, ahol különböző, az egészségünket érintő területek, témák és termékeket körüljárva, abban elmélyülve -minden elfogultságtól mentesen, kiválogatva az általam legjobb-nak ítéltetett, kiváló minőségű, életünket megkönnyítő dolgokat, termékeket.

A gyógyító ivóvíz:

Nincs könnyű dolgom, hiszen köztudott, hogy az ízlés egy rendkívül szubjektív, egyéni dolog, mely szinte mindenkinek mást és mást jelenthet, így kizárólag a legmagasabb minőség és tudás alapján végzett osztályzás alapján fogom a piacon létező legjobbak közül is azt az egyet ajánlani, amivel egészen biztosan nem lehet mellényúlni.

Úton-útfélen egyre aktuálisabb téma a tiszta és jó minőségű víz, mely a tomboló nyár apropójából még fokozottabb jelentőséggel bír.

Ez a magától értetődő, észrevétlen alapanyag az emberi test fő alkotóeleme, mely nélkül nem létezne élet, így annak kellően jó minősége, elengedhetetlenül fontos az élettani funkciók szempontjából.

Ösztönösen vonzódunk a víz bármely megnyilvánulási formája iránt, amit nyaralási szokásaink is kellőképp tükröznek, hiszen -a hegyeken kívül- hová máshová is vágynánk, mint egy vagy tenger -már a látványtól is enyhülést hozó- partjára.?

Ami pedig az ivóvizeinket illeti, túlszennyezett világunkban elengedhetetlenül fontos és egyre nagyobb értékkel bíró tényezője a friss, tiszta víz.

Ha pedig nem egy kiváló forrásvíz mentén élünk, és nem szeretnénk az előre becsomagolt, hosszan tárolt, általunk ellenőrizhetetlen minőségű, műanyag palackos ásványvizet, vagy a szintén kétséges, különféle mesterséges anyagokkal dúsított, szűretlen csapvízzel terhelni a testünket, érdemes elgondolkodni egy jó vízátalakító berendezésen.

Nem meglepő, hogy egyre több figyelmet kap a piac kínálta, különböző tudású és kategóriájú szűrők otthoni használata, mely hosszútávon a probléma legegyszerűbb és biztonságos megoldása lehet.

Mint mindenben, itt sem könnyű a dolgunk a piac telítettsége és a választásunkat nem éppen megkönnyítő volta miatt, de mielőtt egy ilyen beruházásba fogunk az egészségünk óvása végett, érdemes a témát jól körüljárni.

Az egyetlen, hivatalosan és általam is a legmagasabb minőségűnek ítélt, érdemelne egy rövid bemutatást.

A gyógyító ivóvíz titka:

Mindez pedig nem más, mint a Világban, különösen Hollywoodban is már hatalmas sikerrel használatos kangen víz, mely -sok más csodának köszönhetően- szintén Ázsiából, pontosabban Japánból indult hódító útjára. /Egészen pontosan Okinawa szigetéről, ahol a Világon a leghosszabb életű emberek élnek../

Nem ejtenék külön szót a japán precizitás, egészségkultusz, tisztaság és a minőség terén, de  a háttér tekintetében, mégsem elhanyagolható mindez.

Ami pedig a szimpla víztisztítókkal összevetett hatalmas előnyét illeti, a gép különleges platina szűrőrendszerén kívül, mindez hét különböző ph. értékű víz előállítására képes, mely más és más funkciót lát el. /fertőtlenítés, szépségápolás, egyebek../  

Mégis ami a legfőbb különlegességét adja, az pedig az aktív hidrogénben gazdag víz előállítására való, nem mindennapi képessége, mely számtalan, a szervezet számára lévő, jótékony hatással bír.

A hidrogénízalt víz előnyei megérnének egy hosszas és külön fejezetet, de a lényegét tekintve mindez annyit tesz, hogy a gép antioxidáns vizet állít elő, mely rendkívül könnyű, mikroklaszter szerkezeténél fogva, azonnal a sejtekbe jut, miáltal megtisztítja, méregteleníti és feltölti a szervezet egészét.

Az egyik ilyen testközeli kísérlet tanújaként, saját szemmel tapasztaltam a paradicsom csapvízben, a másik pedig 11,5 ph értékű kangen vízben való néhány perces áztatását követően azt, hogy az utóbbi a sima csapvízzel ellentétben, jócskán megszínezte a vizet.

Mindezt pedig nem másnak, mint ennek a bizonyos mikroklaszter szerkezetnek köszönhető, mely a sejtekbe hatolva tudja átmosni és kitakarítani a lerakódott felesleges anyagot, mely a zöldségek esetében a vegyszermaradék lehet, mely egyéb mással együtt, sajnos az emberi testben is jócskán felhalmozódik.

Nem elhanyagolható annak ténye, hogy ez esetben egy nemzetközileg elismert orvostechnikai berendezésről van szó, melyet japán kórházak már évtizedek óta használnak a gyógyítás terén – különösen a rákbetegek esetén- nagy sikerrel, miáltal rengeteg nemzetközi orvos is esküszik a kishazánkban még igen kevéssé elterjedt, mindössze a 4,5 kg-os súlyú, a csaptelepre szerelhető, igen nagy tudású, méltán a víztisztítók királyának nevezett gépcsodára.

Őszintén érdekelne, hogy ki milyen módon oldja meg otthonában a kellően jó minőségű, egészséget adó víz használatát, kérlek oszd meg velem tapasztalataidat ezzel kapcsolatban a hello@napimuzsa.hu-ra, várom az egyéni vízivási szokásokat, ötleteket..

Ha pedig bármi kérdés merülne fel a témával kapcsolatban, írj bátran, állok rendelkezésre!

https://napimuzsa.hu/termek/sd501-platinum/

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek